• BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05

CHP’nin rot balans ayarı yaptırması gerekir

BBP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, “CHP’nin bir an önce demokrasiye giderek rot balans ayarı yaptırması gerekir.Çünkü bu demokrasi bir gün hepimize lazım olacak” dedi.

SİYASET 12.01.2021 00:12:00 0
CHP’nin rot balans ayarı yaptırması gerekir

Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar ülke gündemiyle alakalı açıklama yaptı.

Çağlar’ın açıklamaları şöyle: “Hem ülkemizin hem de Cumhuriyetin kurucu partisiyiz sözünü her platformda dillendiren CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlunun bir konuşmasında “bu ülkenin sözde Cumhurbaşkanı” ifadesini kullanarak halkın büyük çoğunluğunun oyuyla seçilmiş olan Sayın Erdoğana yönelik bu sözlerini doğru bulmuyorum.

Siyasi parti liderlerinin toplum nezdinde önemli sorumluluk ve görevleri vardır. Ayrıştırıcı ve

ötekileştirici dilden uzak durmalılar. Saygı ve sevgi çerçevesinde siyasi üsluba riayet ederek her türlü eleştiri yapabilirler.

Lakin yüzde 52 oyla seçilen Cumhurbaşkanı için "Sözde Cumhurbaşkanı" ifadesi demokrasi ve milli irade'den yana olduğunu ifade eden hiç kimsenin kullanabileceği bir söz olamaz.

Ayrıca oy veren on milyonlarca seçmeni de üzmüştür. Sehven söylendiğine inanarak, düzeltileceğini ümit ediyorum.

Demokrasiyi hazmetmek lazım. “Sözde Cumhurbaşkanı” sözü her şeyden önce seçimlerde demokratik ve özgür iradeleriyle bir tercihte bulunarak sayın Erdoğanı Cumhurbaşkanı seçen milyonlarca insanı incitmiştir.

Biz Büyük Birlik Partisi olarak yıllardır doğrunun yanında yanlışın karşısında durmuş bir siyasi partiyiz. İktidarda CHP olsa ve sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olsa aynı söz kendisine kullanılsa biz yine aynı tepkiyi gösterirdik.

CHP’nin bir an önce demokrasiye giderek rot balans ayarı yaptırması gerekir.Çünkü bu demokrasi bir gün hepimize lazım olacak.”


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli