• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Çobanlar ve Kocaöz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi haline getiriliyor

Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesi ve Kocaöz beldesi, Türkiye'nin Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi haline getiriliyor.

GÜNDEM 20.09.2021 18:31:00 0
Çobanlar ve Kocaöz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi haline getiriliyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr Veysel Eroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr Adem Arslan, iş insanı Adnan Sak, Ak Parti Çobanlar İlçe Başkanı Ali Yalman, MHP Çobanlar İlçe Başkanı Mehmet Uysal, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, İl Genel Meclisi üyeleri Cengiz Ceylan ve Mehmet Ilıca ile Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak, Kocaöz beldesinde bulunan tıbbi aromatik bahçe ve soğuk sıkım tesisini gezdi.

BAŞKAN ZIBAK TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak, “Bakanımız Prof. Dr Veysel Eroğlu, İl Genel Meclisi Başkanımız Burhanettin Çoban, Rektör Yardımcımız Prof.Dr Adem Arslan, iş insanı Adnan Sak, Ak Parti Çobanlar İlçe Başkanı Ali Yalman, MHP Çobanlar İlçe Başkanı Mehmet Uysal, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, İl Genel Meclisi üyelerimiz Cengiz Ceylan ve Mehmet Ilıca ile beraber tıbbi aromatik bahçemizdeki bitkiler ve soğuk sıkım tesisimizde incelemelerde bulunduk. Beldemize vermiş olduğu destekleri be nazik ziyaretlerinden dolayı Şahsım ve kasabam adına teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN ALTUNTAŞ DA HAZIR BULUNDU

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş ise ziyaretle ilgili, “Kocaöz beldemizi ziyaret ederek kısa sürede Çobanlar ilçemizi ve Kocaöz beldemizi Türkiye'nin Tıbbi ve aromatik bitkiler merkezi haline getirilen ve Kocaöz beldemizde tıbbi ve aromatik bitki yetiştirilen bahçe ve soğuk sıkım tesisinde incelemelerde bulunduk” dedi.


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli