• BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

Çobanlar’a 100 Milyon TL’lik devasa bir yatırım

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, Çobanlar ilçesine modern bir yeni Devlet Hastanesinin yapılacağı müjdesini verirken, çalışmaları devam eden Seyitler Barajı 2. Etap YAS Projesinin tam 100 Milyon TL tutarında olduğunu söyledi.

SİYASET 15.08.2022 00:26:00 0
Çobanlar’a 100 Milyon TL’lik devasa bir yatırım

Çobanlar ilçesine giderek Seyitler Barajı 2. Etap YAS çalışmalarını inceleyen Milletvekili Özkaya, hastane alanı ve Taşkın Koruma tesisinde de incelemelerde bulundu. AK Parti Çobanlar İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Özkaya, Şehit Halil İbrahim Atasagun ve Cüneyt Taşyürek’in de ailelerini ziyaret etti. Milletvekili Özkaya, Çobanlar ilçesinde Göynük, Kale ve Akkoyun köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

ÇOBANLAR’A MODERN BİR DEVLET HASTANESİ

İncelemeler sırasında Çobanlar ilçesine yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında önemli bilgiler veren Milletvekili Ali Özkaya; “Çobanlar, Sülümenli, Gebeceler, Kocaöz ve çevresini sulayacak olan 31 bin hektarlık alanı kapsayan Seyitler Barajı 2. Etap YAS çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çobanlar ilçesi başta olmak üzere bölgeye hizmet edecek olan bu projeyle yaklaşık 100 Milyon TL’lik devasa bir yatırım yapılıyor. Bu bölgeye Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan en büyük yatırım olma özelliğini taşıyor. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlerden Allah razı olsun. Öte yandan Çobanlar ilçesine yapılacak olan modern hastane alanını inceledik. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan modern Devlet Hastanesinin projesi son aşamaya geldi ve Allah nasip ederse bu yılın sonuna kadar ihalesini yaparak yer teslimini gerçekleştirerek temelini atacağız. Böylece Çobanlar ilçesi başta olmak üzere bölgeye hizmet edecek olan modern hastaneyi vatandaşlarımızın hizmetine kazandıracağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum, hayırlı olsun”  

YÜZ YÜZE, GÖNÜL GÖNÜLE...

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek verdiği destekler nedeniyle Milletvekili Ali Özkaya'ya teşekkür eden Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş şunları söyledi: “Milletvekilimiz Sayın Ali Özkaya'yı Belediyemizde ağırlayarak güzel ilçemizin geleceğini şekillendirecek planlama aşamasında olan, devam eden, tamamlanan projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgilendirme yaptık.

Milletvekilimiz Ali Özkaya, İlçe Başkanımız Ali Yalman, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, İl Genel Meclisi Üyemiz Cengiz Ceylan, Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ederek hasbıhal ettik. Hayırlı bol ve bereketli kazançlar diledik.

İLÇEYE YENİ MODERN HASTANE

Öte yandan Milletvekilimiz Ali Özkaya  ile birlikte Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Cüneyt Taşyürek kardeşimizin kabrini ziyaret ederek dua ettik. Ardından şehidimizin baba ocağındaki ailesini ziyaret ederek taziyede bulunduk.

Ayrıca, DSİ tarafından yapımı devam eden Taşkın koruma kanalı ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında Milletvekilimiz Ali Özkaya 'ya bilgiler verdik.

Milletvekilimiz Ali Özkaya, İlçe Başkanımız Ali Yalman, İl Genel Meclisi Üyemiz Cengiz Ceylan ve Çiftçi Malları Koruma Başkanımız Beytullah Kulaç ile birlikte çalışmalarına tüm hızıyla devam eden 2 etap Çobanlar Seyitler Modern basınçlı kapalı Sulama sistemi çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemize kazandıracağımız yeni modern hastane alanında incelemelerde bulunduk.”


  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli