• BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,43% 0,22
  • EURO

    34,52% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2447,37% 0,37
  • Ç. ALTIN

    4085,85% -0,28

Çobanlar’ın akademik başarısı masaya yatırıldı

Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar’ın akademik başarısını artırmak ve eğitim durumunu yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Müdür Sünnetci Çobanlar ilçesine giderek okulları denetl

EĞİTİM 29.12.2022 23:55:00 0
Çobanlar’ın akademik başarısı masaya yatırıldı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Temel Eğitim Şube Müdürü Sezai Keklicek ile birlikte Çobanlar İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Badak'ı ziyaret ederek ilçedeki eğitim öğretim faaliyetleri ve uygulanan projeler hakkında bilgi aldı.

Çobanlar Halk Günü Etkinliği kapsamında Çobanlar Kaymakamı Doğan Can Kandemir ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, ilçenin akademik başarısı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKAN ALTUNTAŞ’A ZİYARET

Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Badak ve Temel Eğitim Şube Müdürü Sezai Keklicek ile birlikte Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş'ı makamında ziyaret ederek ilçedeki okulların ihtiyaçları, eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirmesi ve köy yaşam merkezleri konuları üzerinde görüş alış verişinde bulundular. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Altuntaş, heyete eğitime verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederek, belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ve destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi. 

OKUL ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Müdür Sünnetci ve beraberindeki heyet Çobanlar ilçesindeki Halk Eğitim Sanat Atölyesini ziyaret etti. Ziyaretinde kursiyerlerle sohbet eden Müdür Miraç Sünnetci kursiyerlerin yaptığı ürünleri inceledi.

Sünnetci, Çobanlar ilçesindeki Göynük İlkokulu ve Göynük Ortaokulu’nda sınıfları ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle biraraya gelerek sohbet etti. Akabinde Halk Eğitim Kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti. Kursiyerlerin yaptığı ürünleri inceledi.

Heyet; Çobanlar ilçesindeki Akkoyunlu İlkokulu’nda, Kale Şehit Cüneyt Taşyürek İlkokulu ve Kale Ortaolunda da ziyaretler gerçekleştirerek sınıfları ziyaret etti, öğretmenler ve öğrencilerle biraraya geldi.


  • Salı 24.8 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24 ° / 11.5 ° false
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli