• BIST 100

    8828,70%-0,62
  • DOLAR

    32,29% 0,55
  • EURO

    35,19% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2238,56% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3895,90% 0,00

Cumhur İttifakı ruhu ile hizmet

Bayat, Sultandağı ve Şuhut ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Taytak, “Cumhur İttifakı ruhu içerisinde ilimize yapılması gereken hizmet ve yatırımları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

SİYASET 4.08.2021 21:51:00 0
Cumhur İttifakı ruhu ile hizmet

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bir dizi ziyaret ve programlar için Afyonkarahisar’a geldi.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın Bayat, Sultandağı ve Şuhut ilçelerine yapmış olduğu ziyaretlere, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve il yönetim kurulu üyelerinden Ramazan Er ve İsmail Aydoğuş katıldı.

KAYMAKAM TEKEŞ ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyeti ilk olarak Bayat ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular. İlçe girişinde MHP Bayat İlçe Başkanı Bayram Eski ve yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Taytak ve MHP heyeti, Bayat Kaymakamı Ömer Tekeş’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tekeş, ilçe de yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  İlçe de önemli çalışmalara imza atan Kaymakam Tekeş'e başarılar dileyen Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in ilimizde güzel bir birliktelik sağladığını söyledi. Milletvekili Taytak ve Kaymakam Tekeş, Kadın Kültür Evi tarafından işletilen mantar üretim ve paketleme tesisini de ziyaret ettiler.

BAŞKAN BODUR’DAN TAYTAK’A TEŞEKKÜR

Milletvekili Taytak, daha sonra Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur’u ziyaret etti.  Cumhur İttifakı ruhu ile Bayat’a hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Bodur, ilçeye vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti. Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet, ilçe emniyet müdürlüğünü, ilçe müftülüğünü ve ilçe jandarma komutanlığını ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. İlçe de bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Taytak, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

SULTANDAĞI’NDA KURUM AMİRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet, Sultandağı ilçesine geçere burada MHP Sultandağı İlçe Başkanı Abdullah Gencer ve yönetimi tarafından karşılandı. Taytak, kervansarayda Sultandağı Kaymakamı Önder Koç, Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz ve kurum amirleri ile bir araya geldi. Kaymakam Koç ilçe de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

SON DURAK ŞUHUT OLDU

Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyetinin son durağı Şuhut ilçesi oldu. MHP Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek ve yönetimi ile birlikte Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz’ı, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u, ilçe emniyet müdürlüğünü ve ilçe jandarma komutanlığını ziyaret etti.

“CUMHUR İTTİFAKI RUHU İLE HİZMET EDECEĞİZ”

Yapılan ziyaretlerle ilgili değerlendirme de bulunan Milletvekili Taytak, “Pandemi öncesinde ara verdiğimiz ziyaretlerimize kaldığımız yerden tüm hızıyla devam ediyoruz. Haftasonu gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarımızın ardından bu hafta boyunca ilimiz genelinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacağız. Bugünde Bayat, Sultandağı ve Şuhut ilçelerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde kurum yetkililerinin ve vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinledik. Cumhur İttifakı ruhu içerisinde ilimize yapılması gereken hizmet ve yatırımları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

“İLÇE VE BELDE TEŞKİLATLARIMIZLA BİRLİKTE SAHADAYIZ”

MHP İl Teşkilatı olarak yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini söyleyen İl Başkanı Mehmet Kocacan, teşkilatlar olarak Afyonkarahisar’ı karış karış dolaşacaklarını söyledi. Kocacan, “İl başkanlığı seçimlerinden sonra yaşanan koronavirüs hastalığı nedeniyle ara verdiğimiz ziyaretlerimize yeni yönetimimiz ile birlikte hız verdik. Ağustos ayı itibariyle ilimiz genelinde bir dizi ziyaretlerde bulunacağız. İlçe ve belde teşkilatları olarak halkımızın talep ve isteklerini dinleyerek Milletvekilimiz Mehmet Taytak beye ileterek Ankara’da ve TBMM’de çözüme kavuşturmaya çalışacağız” dedi.


  • Salı 13.3 ° / 1.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 10.4 ° / 2.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 4.9 ° / -1.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu