• BIST 100

    10982,73%-0,50
  • DOLAR

    40,73% 0,06
  • EURO

    47,48% 0,30
  • GRAM ALTIN

    4383,81% 0,20
  • Ç. ALTIN

    7035,76% -0,04

Deprem Sonrası İyi Parti'den Balıkesir'e Geçmiş Olsun Mesajı

Deprem Sonrası İyi Parti'den Balıkesir'e Geçmiş Olsun Mesajı

SİYASET 10.08.2025 23:21:46 0
Deprem Sonrası İyi Parti

İyi Parti'den Deprem Bölgesine Başsağlığı


İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hukuk

  • Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Balıkesir'de yaşanan deprem sonrası bir açıklama yaptı. Olgun, depremde can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ederken, depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.


  • Deprem Sonrası Duygusal Mesaj


    Av. Hakan Şeref Olgun, yaptığı açıklamada deprem nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Balıkesir’de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.


    Ülkenin Korunması Vurgusu


    Olgun, açıklamasına devam ederek, “Rabbim ülkemizi her türlü felaket ve afetten korusun” dedi. Bu ifadelerle, ülkenin doğal afetlere karşı daha dirençli hale gelmesi gerektiğine dikkat çekti.


    Olgun'un Görevleri ve Temsil Ettiği Bölge


    Av. Hakan Şeref Olgun, İyi Parti’nin önemli bir yöneticisi olarak Hukuk

  • Seçim ve Parlamento İlişkileri alanlarında görev yapmaktadır. Aynı zamanda Afyonkarahisar Milletvekili olarak da bölge halkını temsil etmektedir.


  • Önemli Bilgiler



    • Deprem: Balıkesir ve çevre illerde hissedildi.

    • Geçmiş Olsun Mesajı: İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun'dan.

    • Dilek: Can ve mal kaybının olmaması.

    • Görev: Hukuk
    • Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı.

    • Temsil Ettiği Şehir: Afyonkarahisar

  • Çarşamba 33.9 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Perşembe 36.7 ° / 19.7 ° Güneşli
  • Cuma 34.2 ° / 19.2 ° Güneşli