• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Devrimcilik, üç tane slogan atarak olmaz

Milletvekili Yurdunuseven; “Devrimcilik, sol elini kaldırarak, üç tane slogan atarak olmaz. Asıl devrimcilik, Millet için gecesinden gündüzünden feragat ederek her yeni güne bir hizmet fikri ile ülkeyi büyüterek olur” dedi.

SİYASET 26.05.2023 00:26:00 0
Devrimcilik, üç tane slogan atarak olmaz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, yaptığı yazılı açıklama ile hizmetleri değerlendirdi. Yurdunuseven şunları söyledi: "Devrim niteliğinde icraatlarla ülkemizin ve Afyonkarahisar'ın her bir köşesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilmek ilmek işledik. Bunu artık yediden yetmişe tüm milletimiz çok iyi biliyor. Devrimcilik, sol elini kaldırarak, üç tane slogan atarak olmaz. Asıl devrimcilik, Millet için gecesinden gündüzünden feragat ederek her yeni güne bir hizmet fikri ile ülkeyi büyüterek olur. 

Recep Tayyip Erdoğan bu Milletin hakiki devrimcisidir! Attığı adımlarla, başlattığı ve tamamladığı icraatlerle bu ülkeyi yüzyıl ileriye götürmüştür. Bugün Orta Asya'dan Kafkaslara kadar, Balkanlar'dan Çin'e kadar dünyanın merkezini Türkiye'ye getiren isim Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bütün bu hizmetlerin ve Cumhurbaşkanımıza olan sevginin temelinde önce milletimiz ile hemhal olmak yatıyor. 

Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları olarak tıpkı onun gibi her türlü konfordan feragat ederek hemşehrilerimizle bir araya geliyor Afyonkarahisar'ımız için rota belirliyoruz. Afyonkarahisar Kamyon Garajı'nda da esnaflarımızla buluştuk, sorularını yanıtladık. Biz de kuru laf kalabalığı, çarşı pazar ortasında çığırtkanlık olmaz. 

Biz yapacağımız işi konuşuruz. Nitekim gerçekleştirdiğimiz icraatler bunun kanıtıdır. Bu icraatleri Afyonkarahisar sokaklarında gezen birinin görmemesi imkansız. Afyonkarahisar'ımızda yaz kış her sezon çeşitli dallarda sporcu ve turisti ağırlıyoruz. Yine 81 ilden gelen sporcularımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Okçuluk Türkiye İl Seçmeleri'nin açılışını da gerçekleştirdik. 

Bu tür faaliyetlerle Afyonkarahisar'ımızla tanışan bütün vatandaşlarımız çok memnun kalıyor ve mutlaka bir kez daha şehrimizde ağırlıyoruz. 20 Yıl önceki Afyonkarahisar'a bakarsak bunun Afyonkarahisar için bir devrim olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bütün bunları Afyonkarahisar'lı hemşehrilerimizin destekleri sayesinde gerçekleştiriyoruz. 

Bu minvalde Ataköy Pazar Yeri'nde 14 Mayıs'ta bizlere desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimizle ve esnaflarımızı ziyaret ederek teşekkürlerimizi ilettik. Her mahallemizin ihtiyaçlarını kalem kalem biliyoruz. Vatandaşlarımızın müsterih olsun. Hepsi birer birer ivedilikle çözülecek. 

Yine Salar'da %82 ile Sülün'de %85 gibi bir oranla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve bizlerin yanında olan hemşehrilerimizle kahvehane ziyaretlerinde buluştuk. Esnaflarımızı ayrıca ziyaret ederek teşekkürlerimizi ileterek taleplerini dinledik. 14 Mayıs 28 Mayıs zaferinin habercisiydi. Ancak yine de rehavete kapılmadan tüm hemşehrilerimizi bir kez daha sandıklarda gerekeni yapmaya davet ediyorum.”


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli