• BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Dinar Belediyesi'nin Düzenlediği Çanakkale Müzesi Sergisi Kaymakam Kemal Duru'nun Katılımıyla Açıldı

Dinar Belediyesi'nin Düzenlediği Çanakkale Müzesi Sergisi Kaymakam Kemal Duru'nun Katılımıyla Açıldı

GÜNDEM 18.04.2024 16:30:51 0
Dinar Belediyesi
Dinar Belediyesi tarafından düzenlenen Gezici Çanakkale Müzesi Sergisi, Kaymakam Kemal Duru'nun katılımıyla açıldı. Serginin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Duru, Belediye Başkanı Veysel Topçu, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, Kurum Amirleri ve öğrencilerle birlikte sergiyi gezdi. Sergi rehberi Ali Murat Kalegil'den bilgi alan Kaymakam Duru, etkinlikte Türk tarihinin önemli bir anlam taşıyan Çanakkale Savaşı'na vurgu yapildiğini belirtti.

Dinar Belediyesi'nin düzenlediği Gezici Çanakkale Müzesi Sergisi, Kaymakam Kemal Duru'nun katılımıyla açıldı. Açılışa Kaymakam Duru'nun yanı sıra Belediye Başkanı Veysel Topçu, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, Kurum Amirleri ve öğrenciler de katıldı. Serginin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Duru, davetlilerle birlikte sergiyi gezdi ve sergi rehberi Ali Murat Kalegil'den bilgi aldı. Sergide Çanakkale Savaşı'na dair önemli detaylara yer verildi.

Dinar Belediyesi tarafından organize edilen Gezici Çanakkale Müzesi Sergisi, Kaymakam Kemal Duru'nun katılımıyla açıldı. Açılışa Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, Kurum Amirleri ve öğrenciler de iştirak etti. Serginin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Duru, sergi boyunca sergi rehberi Ali Murat Kalegil'den bilgi aldı ve davetlilerle sergiyi birlikte gezdi. Etkinlikte Çanakkale Savaşı'na vurgu yapılırken, Türk tarihinin önemli bir dönemi anlatıldı.

Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediyesi'nin düzenlediği Gezici Çanakkale Müzesi Sergisi'nin açılışına katıldı. Açılışa Kaymakam Duru'nun yanı sıra Belediye Başkanı Veysel Topçu, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, Kurum Amirleri ve öğrenciler de katıldı. Serginin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Duru, sergi rehberi Ali Murat Kalegil'den bilgi alarak, sergiyi gezen davetlilerle birlikte geçti. Sergi, Çanakkale Savaşı'nın önemine dikkat çeken bir şekilde düzenlendi.

#DinarBelediyesi #GeziciÇanakkaleMüzesiSergisi #KaymakamKemalDuru #BelediyeBaşkanıVeyselTopçu #CumhuriyetBaşsavcısıEmreVurmaz #AliMuratKalegil #ÇanakkaleSavaşı

Haber Kaynak : sezai.org.tr
  • Perşembe 18.4 ° / 8 ° false
  • Cuma 20.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu