• BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00

Dinar AK Parti’de İdris Er ile yola devam

Ak Parti Dinar 7’inci Olağan Genel Kurulu geniş bir katılımla Aziz Park’ta yapıldı.

SİYASET 21.09.2020 20:45:00 0
Dinar AK Parti’de İdris Er ile yola devam

Mevcut başkan İdris Er ve tek liste şeklinde seçimlerin yapıldığı kongreye çok yoğun bir katılım gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Maşımızın okunmasıyla başlayan genel kurulda divan başkanı ve divan üyelerinin seçimi yapıldı.

KONGRELER BİR BAŞLANGIÇ VE TAZELENMEDİR

Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının dinletilmesinden sonra

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, her kongrenin siyasi bünyelerine yapılmış bir bahar aşısı olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Türkiye’ye hizmeti sevda edinmişlerin partisi Ak Partidir. Kongrelerde kazanan olur kaybeden olmaz. Yeni isimler ortaya çıkabilir. Listelerin bazıları değiştirilebilir. Sonuçta her kongre bir başlangıç ve tazelenmedir” dedi.

BAŞKAN SARI İCRAATLARINI ANLATTI

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı Ak Parti’nin 7’inci olağan genel kuruluna katılarak Cumhur İttifakı olarak Dinar Belediyesinde yapmış oldukları çalışmaları anlattı. Cumhur İttifakı olarak belediyeyi kazandıklarını kaydeden Sarı şöyle konuştu, “Dinar Belediyesini kazandığımız andan itibaren kapalı duran mezbahaneyi kasaplarımızın hizmetine sunduk. Sanayimize içme suyu şebeke hattını döşedik. Eskiden çok kötü durumda olan Cumhuriyet Meydanımızı yenileyerek çok güzel bir meydan yaptık. Artık programlarımız burada yapılıyor. Seçim döneminde de dediğim gibi 3 kısım halinde yapmak istediğimiz hayalimizdeki projemiz Menderes Nehri var. İnşallah bunu da birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız” dedi.

SİYASET SAHNESİNDEN SİLİNİR

Özkaya, Bu Davada Yola Çıktıklarınızı Yolda Bulduklarınıza Değişmeyeceksiniz

Ak Parti’nin Dinar’da 7’inci olağan genel kuruluna katılarak bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Ak Parti davasının çok üstün ve çok sağlam bir dava olduğunu, bu dava da ise yola çıktıklarınızı yolda bulduklarınız için değiştirilirse siyaset sahnesinden siyasetçinin silineceğini söyledi.

BİR TANE BİLE PROJE YAPIP GETİRMEDİ

Ak Parti’nin Dinar’a yapmış olduğu yatırımları da anlatan Özkaya, ilçeye ilk defa birçok müdürlük açıldığını, bunların başında SGK, Orman, Sosyal Hizmet Merkezi gibi kurumların geldiğini belirterek şunları söyledi, “Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu geçen dönem 3 Milyon TL verelim katı atık bertaraf tesisi toplama yeri yapalım dedik, ancak o dönem belediye bir tane bile proje yapıp getirmedi. Şimdi ise Dinar’ın çöpü toplanıp Afyonkarahisar’daki katı atık bertaraf tesisine gidiyor. Ak Parti’de para sorunu yok, yeter ki güzel proje olsun. Dinar merkezde belediyemiz ile İl Özel idaremiz anlaştı ve 1 ay içinde 75 bin metrekare asfalt döküldü” dedi.

KENDİ YOLUMUZU KENDİMİZ ÇİZERİZ

Ak Parti Kongresine katılan Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’de bir konuşma yaparak partililere seslendi. Ak Parti’de yol yürürken ilhamını çok gerilerden alan siyasi hareketin temsilcileri olduklarını söyledi.

Ak Parti tabelasını 19 yıl önce taktığını ancak değerlerini HZ Peygamberin yol yürüyüşünü örnek alarak hareket ettiğini söyleyerek şunları kaydetti: “Ak Parti’nin amacı bu millete hizmet etmektir. Şu yolu takip edeceksiniz diyenlere “kendi yolumuzu kendimiz çizeriz” diyen bir genel başkanın izinden gidiyoruz. Teşkilatlarımız Ak Parti’nin misyonunu ve hizmetini çok iyi bilen teşkilatlardır. 2023 seçimleri zor bir seçim olacak. İnşallah Cumhur İttifakı olarak el ele gönül gönüne 2023’de ülkemizi çok güzel günlere taşıyacağız.”

İDRİS ER GÜVEN TAZELEDİ

Daha sonra ise Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu ve İbrahim Yurdunuseven’de kongrede partilileri selamlama konuşması yaptı.

Gerçekleşen kongrede İdris Er yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kurulu üyeleri ise şöyle;

ASİL ÜYELER

İdris Er, Seydi Bir, Kazım Binbir, Galip Uluağaç, Ramazan Şahin, Kemal Başoğlu, Hidayet Özdemir, Osman Duman, Sevda Zobalı, Mustafa Şimşek, Seydi Tuncer, Kerim Koray Topçu, Mehmet Dursun, Süleyman Baytaroğlu, Vehbi Özkan

YEDEK ÜYELER

Muhammet Emre Açıkgöz, Özcan Utku, Ramazan Kartal, Mehmet Maralı, Mehmet Ali Oktay, Ali Rıza Eryiğit, Adil Demir, Sedat Öz’den oluştu.

KAYNAK: DİNAR HALK HABER


  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli