• BIST 100

    10983,01%0,75
  • DOLAR

    40,65% 0,01
  • EURO

    47,60% 0,38
  • GRAM ALTIN

    4415,03% 0,29
  • Ç. ALTIN

    7059,19% 0,00

Dinar'da Adalet ve Belediye İş Birliği Ziyareti

Dinar'da Adalet ve Belediye İş Birliği Ziyareti

GÜNDEM 7.08.2025 14:13:08 0
Dinar

Dinar Adalet Komisyonu Başkanı'ndan Belediye Başkanı'na Ziyaret


Dinar Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Uğur Yarğun, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'ya iade ziyarette bulundu. Bu ziyaret, ilçenin adalet hizmetleri ve kamu kurumları arasındaki iş birliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


İş Birliğinin Önemi Vurgulandı


Ziyarette, Dinar'da adalet hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulabilmesi için belediye ve adalet kurumları arasındaki iş birliğinin ne kadar önemli olduğu vurgulandı. Her iki kurumun temsilcileri, iş birliğinin ilçenin genel refahına katkı sağlayacağını belirttiler.


Belediye Başkanı'ndan Teşekkür ve Başarı Dilekleri


Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, nazik ziyaretinden dolayı Uğur Yarğun'a teşekkür etti. Topçu, yeni görevinde Yarğun'a tekrardan başarılar diledi ve ilçeye sağlayacağı katkıları beklediğini ifade etti.


Ziyaretin Ardından Yapılan Değerlendirmeler


* Her iki kurum arasındaki iletişimin güçlendirilmesi
* Ortak projelerin geliştirilmesi
* İlçe halkına daha iyi hizmet sunulması hedefleniyor.


Ziyaret, Dinar'ın adalet ve belediye hizmetlerinin daha koordineli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendirildi.

  • Perşembe 31.9 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Cuma 30.7 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 30.9 ° / 16.9 ° Güneşli