9102,02%-1,02
39,56% 0,13
45,45% 0,22
4282,67% 0,05
6910,88% -0,44
Dinar Belediye Spor Kulübü sporcuları, 3 Haziran 2025 tarihinde düzenlenen U 10 ve U 14 Yaş Serbest Güreş İl Şampiyonası’nda ilçemizi gururlandırdı. Antrenör Baki Öztürk öncülüğünde turnuvaya katılan sporcular, 100 sporcunun yer aldığı müsabakalarda elde ettikleri başarılarla dikkat çekti.
Dinar Belediye sporcuları, zorlu müsabakalarda gösterdikleri performansla toplamda 8 altın, 6 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı, ilçemiz spor camiasında büyük yankı uyandırdı.
İl şampiyonasında il şampiyonu olan 9 sporcu, şimdi de Afyonkarahisar’ı temsilen Sivas’ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek. Genç güreşçiler, bu önemli turnuvaya yoğun bir şekilde hazırlanıyor.
Sivas yolculuğu öncesi Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu ile bir araya gelen sporcular, Başkan Topçu tarafından tek tek tebrik edildi. Başkan Topçu, genç güreşçilerimize Sivas’ta aynı azim ve başarıyla Afyonkarahisar ilimizi temsil ederken ilçemize gurur kazandırmaları için başarı dileklerinde bulundu. Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini vurgulayan Başkan Topçu, gençlerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bu başarıda büyük emeği olan Dinar Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Uğur da tebrik edildi ve spora sunduğu katkılar için teşekkür edildi. Kulüp başkanının özverili çalışmaları, genç güreşçilerin başarısında önemli bir rol oynadı.