• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,51% 0,04
  • EURO

    34,61% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2432,34% 0,02
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Dinar’ın çehresi değişti

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Menderes Nehri Projemiz ile Salı Pazarımızın çehresi de değişti” dedi.

SİYASET 14.05.2022 21:47:00 0
Dinar’ın çehresi değişti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er ve yönetimi Menderes Nehri Islahı projesinin tamamlanan ilk etabını yerinde inceledi.

İnceleme sırasında; Belediye Başkanı Nihat Sarı, Menderes Nehri Projesinin ilk etabının tamamlanmasıyla birlikte eski atıl görünümünden kurtarılarak ilçeye yakışır bir nehir haline geldiğini ifade etti.

Akabinde ise heyet Salı Pazarında yapımında sona yaklaşılan Yoğurt, Peynir ve Zeytin Pazarı binası ile Sebzeciler Odası, Zabıta Binası, Mescit ve Wc’nin bulunduğu binanın inşaatını yerinde inceledi.

GÜZEL HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Salı Pazarında artık yoğurt, peynir ve zeytin satan esnafların hijyenik bir ortamda satış yapacağını ifade eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Menderes Nehrimizin projesi ile birlikte Salı Pazarımızın da etrafı güzel bir görünüme kavuştur. Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemize yakışır bir Pazar yeri olması adına çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan yaptığımız çalışmalar dolayısıyla güzel dönüşler alıyoruz. İnşallah ilçemize daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Projelerimizin hayata geçirilmesinde emeği geçen Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İLÇEYE YAKIŞTI

Milletvekili Ali Özkaya ise; Salı pazarında yapılan çalışmalar ile Pazar yerinin ilçeye yakışır hale geldiğini, aynı zamanda Menderes Nehrinde ıslah çalışmalarının ise devam edeceğini belirterek, Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederek, hizmetlerinde kolaylıklar diledi.


  • Salı 25.2 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli