Döğer’de sorunlara anında ve kesin çözüm

Döğer Belediye Başkanı Mehmet Akif Ersoy, beldeye yaptığı hizmetlerin yanında halkın sorunlarına da anında yanıt vererek çözüm üretiyor.

GÜNDEM 16.10.2024 23:32:00 0
Döğer’de sorunlara anında ve kesin çözüm

Döğer Belediyesinde yaşanan elektrik kesintileri ve gerilim düşüklüğü sebebiyle meydana gelen mağduriyetleri giderme noktasında, Belediye Başkanı Mehmet Akif Ersoy' un girişimleriyle Kirembe Mevkiisi ve Pazar Caddesine 150 kV trafo kurulması projesi onaylandı. Çalışmalar geçtiğimiz hafta içerisinde başlatılırken kısa süre içerisinde tamamlanarak trafo tesisleri kasabanın hizmetine sunulacak.

GSM OPERATÖRLERİNİN SİNYAL ZAYIFLIĞI ÇÖZÜLÜYOR

Öte yandan kasaba sınırları içerisinde özellikle Yunus Emre Mahallesi Işıklar Caddesi, Emre Gölü ve Yeni Mahalle Alanlı Sokakta GSM operatörlerin ağ sinyallerinin zayıflığı sebebiyle meydana gelen iletişim ve haberleşme sıkıntılarının giderilmesi maksadıyla çalışmalar yapıldı.  

Belediye Başkanı Mehmet Akif Ersoy' un girişimleri ile ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından sıkıntılı bölgelerde ve kasaba içerisinde GSM operatörlerinin ağ sinyal değerleri ölçüldü. 

İlerleyen süreç içerisinde yapılan çalışmalar Belediye Başkanı tarafından bizzat takip edilerek, yaşanan mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için gerekli çalışmalar devam edecek.