Tarih: 16.10.2024 22:58

Döğer’de söyleşi ve Kuran tilaveti gönülleri fethetti

Facebook Twitter Linked-in

Döğer Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri programlarına önem veriyor. Vatandaşlarında memnuniyetle ve ilgiyle karşıladığı etkinlikler aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. 

Döğer kasabasında Belediye Düğün Salonunda Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun söyleşisi ve TRT'de yayınlanan Kuran'ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında derece elde eden Afyonkarahisar Üniversite Camii İmam Hatibi Hafız Talha Kalkan’ın Kuran'ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Vatandaşların salonu doldurduğu söyleşide kalpler de şenlendi.  

BAŞKAN ERSOY TEŞEKKÜR ETTİ

Programda emeği geçenlere ve katılmcılara teşekkür eden Döğer Belediye Başkanı Mehmet Akif Ersoy, “Kültür ve sanat etkinliklerimiz kapsamında programımıza teşrif eden; Sayın İhsaniye Kaymakamımız İsmail Bildirici'ye, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, kurum amirlerimize ve yine katılımlarıyla bu akşam misafirimiz olan yazar Vehbi Vakkasoğlu hocamıza ve İmam Hatip hafız Talha Kalkan hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Teşekkürün en büyüğünü ise salonumuzu dolduran siz değerli kasaba halkımıza ederiz. Kasabamız düğün salonunda nice hayırlı programlar yapmak temennisiyle” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —