Durdurulan araçtan çok sayıda uyuşturucu çıktı

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçtan çok sayıda uyuşturucu çıkarken 5 kişi gözaltına alındı. Öte yandan durdurulan başka bir araçtan daha uyuşturucu madde ele geçirilirken 4 kişi daha yakalandı.

ASAYİŞ 21.09.2024 01:54:00 0
Durdurulan araçtan çok sayıda uyuşturucu çıktı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, Çay ilçesinde şüphe üzerine bir araç durduruldu. Araç ve içerisindeki şahıs ve il merkezinde bağlantılı ikamette yapılan aramada; 278 gram uyuşturucu madde ve 1 adet tabanca ele geçirildi. 

Konuyla ilgili C.T., Z.A., Z.K., M.G. ve İ.D. isimli şahıslar, TCK 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak) ve 6136 SKM (Ateşli Silahlar ve Bıçaklı İle İlgili Kanuna Muhalefet) suçları kapsamında gözaltına alındı.

BAŞKA OLAYDA 4 KİŞİ DAHA YAKALANDI

Öte yandan durdurulan başka bir araç ve araç içerisindeki şahıslar üzerinde yapılan aramada; 3.887 kullanımlık peçeteye emdirilmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Konu ile alakalı olarak S.Z., T.P., G.Ç. ve E.Ç. isimli şahıslara, TCK 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak) suçu kapsamında adli işlem yapıldı.