‘Ekranı Kapat Dünya’ya Koş’ Kros Müsabakaları yapıldı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, ‘Ekranı Kapat Dünya’ya Koş’ Kros müsabakaları’na katıldı.

SPOR 23.05.2022 20:51:00 0
‘Ekranı Kapat Dünya’ya Koş’ Kros Müsabakaları yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı Davranışsal Bağımlılıkla  Mücadele Seferberliği kapsamında uyuşturucu, sigara, nargile, alkol ve dijital bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü bir plan doğrultusunda çeşitli etkinlikler düzenliyor.

22 Mayıs 2022 Pazar günü İhsaniye ilçesi Ayazini Köyünde Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Yeşilay, Afyonkarahisar Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ortaklaşa olarak Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik olarak ‘Ekranı Kapat Dünya’ya Koş’ Kros Müsabakaları gerçekleştirildi.

Kros Müsabakaları Yıldız Kız, Yıldız Erkek, Gençler Kız, Gençler Erkek olmak üzere dört kategoride düzenlenmiş olup toplam 100 sporcu öğrenci katılım gösterdi.

Kros müsabakalarında dereceye giren öğrencilerin madalyaları Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci tarafından takdim edildi.

Davranışsal Bağımlılık ile Mücadele seferberliği kapsamında farkındalık oluşturmak için düzenlenmiş olan ‘Ekranı Kapat Dünya’ya Koş’ Kros Müsabakaları sporcu öğrencilere ve diğer katılımcılara verilen ikramlarla son buldu.