• BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,13% 0,03
  • EURO

    50,31% 0,22
  • GRAM ALTIN

    6349,72% 1,59
  • Ç. ALTIN

    10168,66% 0,00

Emirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan Belediye Başkanı'na İş Birliği Ziyareti

Emirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan Belediye Başkanı'na İş Birliği Ziyareti

GÜNDEM 12.01.2026 12:43:59 0
Emirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası

Emirdağ'da Esnaf ve Belediye Arasında İş Birliği Görüşmesi


Emirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın yeni seçilen başkanı Hacı Veli Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçedeki esnafın durumu ve beklentileri ele alındı.


Esnafın Talepleri Masaya Yatırıldı


Gerçekleşen görüşmede, Emirdağ esnaf ve sanatkârlarının mevcut durumu ile sektörün ihtiyaçları üzerine kapsamlı bir istişare yapıldı. Esnafın talepleri ve beklentileri karşılıklı olarak değerlendirildi.


Dayanışma Vurgusu Yapıldı


Toplantıda, esnaf ile belediye arasındaki iş birliği ve dayanışmanın önemi vurgulandı. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yapıcı geçen görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, odanın yeni yönetimine başarılar diledi.


Ziyaret, Emirdağ'da yerel ekonomiye yönelik ortak çalışmaların kapısını araladı. Taraflar, ilçenin kalkınması için iş birliği içinde hareket etme kararlılığını yineledi.

  • Pazartesi -2 ° / -5.2 ° Orta kuvvetli karlı
  • Salı -2.2 ° / -7 ° Hafif dondurucu yağmurlu
  • Çarşamba 1.6 ° / -8.6 ° false