-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,27% -0,04
-
EURO
51,27% -0,11
-
GRAM ALTIN
6681,48% 0,90
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
İlginizi Çekebilir
Emirdağ'da Ramazan Bayramı Coşkusu: Başkan Koyuncu Camide Vatandaşlarla Buluştu
Emirdağ'da Ramazan Bayramı Coşkusu: Başkan Koyuncu Camide Vatandaşlarla Buluştu
Emirdağ'da Camide Geleneksel Bayramlaşma
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Ramazan Bayramı'nın birinci günü Çarşı Camii'nde eda edilen bayram namazının akabinde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Bu ananevi buluşmada hemşerilerinin mübarek bayramını tebrik eden Başkan, samimi bir atmosfer oluştu.
Başkan Koyuncu'dan Birlik Vurgusu
Bayramlaşma esnasında konuşan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, toplumsal bütünleşmenin ehemmiyetinin altını çizdi. “Ramazan Bayramı'nın tam anlamıyla yaşanıp, ailelerimizin bizlere aktardığı bayram kültürünün gelecek nesillere aktarılmasını canı gönülden diliyorum” ifadelerini kullandı.
İlçe ve İslam Alemi İçin Temenniler
Koyuncu, bayramın manevi iklimine ilişkin dileklerini de paylaştı. “Ramazan Bayramı'nın ilçemiz Emirdağ'a, devletimize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi. Başkan, tüm hemşerilerinin bayramını kutlayarak sözlerini tamamladı.
Editör Analizi: Yerel yönetim başkanlarının bayram günlerinde cemaatle birlikte olması ve geleneksel bayramlaşma ritüellerini sürdürmesi, toplumun manevi dokusunu güçlendiren önemli bir sosyal rol üstleniyor. Başkan Koyuncu'nun bu teması, sadece bir nezaket ziyaretinden öte, toplumsal hafızayı ve dayanışmayı pekiştiren bir davranış olarak kayda geçiyor.
- Cuma 3.6 ° / 1.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 3.8 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 6 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı



