9243,49%-0,68
38,44% 0,01
43,90% -0,08
4096,33% -0,86
6613,93% 0,37
Emirdağ'ın sevilen ismi Süleyman Kurşun, ani bir şekilde vefat etti. Aslen Demircili Köyü'nden olup Brüksel'de ikamet eden Abdurrahman Kurşun'un oğlu olan Süleyman Kurşun'un ölümü, sevenlerini derinden üzdü.
Süleyman Kurşun'un cenaze töreni bugün düzenlenecek. Cenaze, saat 10:30'da Demircili Köy Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Demircili Köy Kabristanlığı'na defnedilecektir. Aile, tüm sevenleri ve akrabalarını cenaze törenine davet ediyor.
Süleyman Kurşun, aslen Demircili Köyü'nden olup hayatını Brüksel'de sürdürüyordu. Ailesi ve sevenleri tarafından sevgiyle anılan merhum, Emirdağ'da bulunan akrabaları ve dostları tarafından da büyük bir üzüntüyle karşılandı.
Süleyman Kurşun'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Bu acı kaybın aile ve sevenleri için sabır ve metanet dileğiyle.