• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

En başarılı üç öğrenci madalya ile ödüllendirildi

Her gün daha özgün ve yenilikçi projelere imza atan ve ücretsiz kolej eğitimi veren Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji başarılı olan öğrencilerini ödüllendirmeye devam ediyor.

EĞİTİM 1.04.2021 23:07:00 0
En başarılı üç öğrenci madalya ile ödüllendirildi

Daha önceki yıllarda başarılı öğrencilerini Almanya, Budapeşte, Prag gibi Avrupa ülkelerine gönderen kolej yine projeler kapsamında Polonya ve Ukrayna’ya da öğrenciler gönderdi. Ayrıca kitap yarışmasında başarılı olan öğrenciler aileleri ile birlikte Umre’ye de gönderildi. Bunların yanı sıra ülkemizde de yapılan etkinlikler kapsamında başarılı olan öğrenciler kolej tarafında Çanakkale, İzmir, Ankara, Eskişehir gezilerine gönderildiler.

SINAVDA BAŞARILI OLANLARA MADALYA VERİLDİ

Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji şimdide 2020 -2021 Eğitim ve Öğretim yılında birinci dönem birinci sınavlar sonucunda her sınıf düzeyinden en başarılı üç öğrenciyi madalya ile ödüllendirdi. Öğrencilere madalyalarını veren Okul Müdürü İbrahim Çakal: “Öğrencilerimiz pandemi sürecinde çok ağır tempo ile ders çalıştı ve hiçbir sıkıntı yaşamadan ilk yazılılarımızı bitirdik. Burada bugün madalya verdiğimiz öğrencilerimizde bu yazılılarda kendi sınıf düzeylerinde en başarılı olan öğrencilerdir. Öğrencileri tebrik eder başarılılarının devamını dilerim” dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN ADRESİ RSP

Ödüller verilen konuşan Okul Müdür Yardımcısı Ömer Mürsel Bilik: “ Kolejimizi her geçen yıl daha başarılı öğrenciler tercih etmektedir. Bunun da faydasını görmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimiz akademik olarak çok başarılı noktalara gelmektedir. 300 den fazla öğrenciyi üniversiteye yerleştiren kolejimiz bu sayıyı daha da yukarıya çekme hedefimiz devam etmektedir. Öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli