• BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05

Esnafa birçok destekte bulunduk

Belediyeye ait işyerlerinde kiracı olan esnaflara önemli ölçüde kolaylık tanıdıklarını belirten Başkan Zeybek, toplu taşımada servis ücretlerinin alınmamasından esnaflara nakdi yardıma kadar birçok destekte bulunduklarını söyledi.

SİYASET 30.01.2023 03:06:00 0
Esnafa birçok destekte bulunduk

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün ve oda başkanları ziyaret etti. 

SIK SIK ODA BAŞKANLARIYLA BİRARAYA GELİYOR

Esnaf ve sanatkârların talep ve önerilerini her ortamda dinleyerek çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sık sık oda başkanlarıyla da bir araya gelmeye devam ediyor.  Başkan Zeybek’i ESOB Başkanı Cengiz Üstün’ün yanı sıra, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif (ESKKK) Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan, Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Suat Uygur, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı İbrahim Karataş, Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası Yusuf Selçuk Yıldırım birlikte ziyaret ettiler.

ESNAFIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Oda başkanlarından esnaf ve sanatkarın sorunlarını dinleyen Zeybek, taleplerin bir an önce çözüme kavuşması için ilgili müdürlüklere gerekli talimatları verdi. Göreve geldiği günden itibaren esnaf ve sanatkarın hep yanında olduklarını hatırlatan Zeybek, pandemi döneminde belediye olarak esnaflara yaptıkları desteklerden bahsetti. Özellikle belediyeye ait işyerlerinde kiracı olan esnaflara önemli ölçüde kolaylık tanıdıklarını belirten Başkan Zeybek, toplu taşımada servis ücretlerinin alınmamasından esnaflara nakdi yardıma kadar bir çok destekte bulunduklarını söyledi.   

SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM BULUYOR

ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Başkan Mehmet Zeybek’in esnaf ve sanatkara kapısını daima açık tuttuğunu ve her bir talebi yerine getirmek için çaba sarf ettiğini söyledi. Sorunların çözümü konusunda esnafa destek olan Başkana teşekkür eden Üstün, “Başkanımız sağ olsun esnaf ve sanatkarımızın en büyük destekçilerinden birisidir. Bizlerde taleplerimizi tüm oda başkanlarımızla birlikte iletiyoruz. Başkanımızda sağ olsun anında çözüm buluyor. Esnafımıza gösterdiği hassasiyet ve destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli