• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Esnafa kandil helvası ikram ettiler

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven pazaryerlerine kandil ziyaretinde bulundu.

SİYASET 8.05.2021 18:47:00 0
Esnafa kandil helvası ikram ettiler

Esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Zeybek ve Milletvekili Yurdunuseven halkın mübarek Kadir Gecesini tebrik ederek talep ve önerilerini aldı.

Mübarek üç ayların taçlandığı Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluşa vesile olan Ramazan Ayı’nın son günlerini yaşıyoruz. Sayın Vekilimizle birlikte halkımızın ve esnafımızın Kadir Gecesi’ni kutladık. Belediyemizin hazırlamış olduğu kandil helvasını ikram ettik” dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Ziyaretin öneminden bahseden Başkan Zeybek; “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın Kadir Gecesini kutladık. Kandil helvasını ikram ettik. Ayaküstü yaptığımız sohbette esnafımızın hal ve hatırlarını sorarak, talep ve isteklerini dinledik. Kendilerine kolaylıklar dileyip, hayırlı ve bereketli kazanç sağlamaları temennisinde bulunduk. Biz büyük bir aileyiz, dostluk ve sevgi bağlarının kuvvetlendirilmesi noktasında ziyaretler önemli bir yer tutuyor. Bizde bu noktada üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.

HER BİR SELAMIN ÖNEMİ DAHA DA KIYMETLİ

Esnafımıza, vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle talep ve şikayetlerini de öğrenmiş bulunuyoruz. Kadir Gecesi olması dolayısıyla yapılan her bir ziyaretin, verilen her bir selamın önemi daha da kıymetli bizim için.

Rabbim tüm esnafımızın ve vatandaşlarımızın işlerine bereket versin, Milletimize huzur ile birlik beraberlik içinde yaşamayı nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam Âleminin ve tüm ülkemizin Kadir Gecesini kutluyor; bu mübarek gecenin insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinden kurtulmasına ve yaşamış olduğu sıkıntıların son bulmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

MESCİD-İ AKSA KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise halk ve esnafla biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Kadir Gecesinin kurtuluşa vesile olmasını dileyen Yurdunuseven, “Bu geceler sadece bizlerin değil, Kudüs’ün, Mescid-i Aksa’nın kurtuluşuna vesile olsun inşallah… Kırmızı çizgimiz olan Mescid-i Aksa için ne yapılması gerekiyorsa Türk Milleti olarak hazırız. Bu mübarek gecede, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atarak, nefretin kötü arzularını frenleyip, dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizlenmek gerekir.  Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzurun artırmasını temenni ediyorum" dedi.


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli