• BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,27% 0,10
  • EURO

    34,72% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2399,71% -0,38
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24

Gençler bu kötü gidişe dur diyecek

CHP Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, “Bu kötü gidişe dur diyecek, gençlerin yeniden hayallerini ve hayatlarını mutlu bir şekilde ülkesinde yaşamaları için çare olacak irade Millet İttifakı'dır” dedi.

SİYASET 30.01.2023 02:39:00 0
Gençler bu kötü gidişe dur diyecek

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turalı ve parti yöneticileri Erenler mahallesinde esnaflar ve öğrencilerle biraraya gelerek sorunlarını dinledi.  

BİR OYUN DAHİ ÇOK ÖNEMİ VAR

Ziyaretin ardından değerlendirme yapan CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, şunları söyledi: “Bugün Merkez İlçe Başkanımız Ömer Akyıldız, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Turalı ve yöneticilerimizle birlikte Erenler mahallemizde esnaf ve öğrenci arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamada seçimlerin 14 Mayıs tarihinde yapılacağı belirtildi. Açıklanan tarihte üniversitelerin açık olması dolayısıyla öğrenci arkadaşlarımızın ikametgahını Afyonkarahisar'a aldırarak oylarını burada kullanması ve bu seçimlerde ülkemizin geleceği için bir oyun dahi çok önemli olduğuna dikkat çekerek öğrenci arkadaşlarımızla süreci değerlendirdik. 

HALK DEĞİŞİMDEN YANA OLDUĞUNU GÖSTERECEK

Ülkemizde başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere birçok sorun yaşamakta ve bu sorunlar emeklisinden gencine herkesi yoğun bir şekilde etkilemektedir. Özellikle gençlerin yaşam tarzına yapılan müdahaleler, hayat pahalılığı gibi etkenler artık gençlerin gelecek hayallerini başka ülkelerde kurmalarına sebep olmaktadır. Bu kötü gidişe dur diyecek, gençlerin yeniden hayallerini ve hayatlarını mutlu bir şekilde ülkesinde yaşamaları için çare olacak irade Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı'dır. Yapılacak ilk seçimlerde halk değişimden yana olduğunu gösterecektir. Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Ülkemizi düştüğü bu zor durumdan kurtaracağız az kaldı, geliyor gelmekte olan.” 


  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı