• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Gençlik Oyunları Festivali sona erdi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in önderliğinde kültür ve sanat şehri Afyonkarahisar bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Düzenlenen Gençlik Oyunları Festivali Rafet El Roman konseri ile son buldu.

GÜNDEM 15.08.2022 21:56:00 0
Gençlik Oyunları Festivali sona erdi

Gençleri buluşturan Gençlik Oyunları Festivali muhteşem bir konserle sona erdi. Üç gün süren festival kapsamında kamp yapan gençler hem eğlendi hem de takım oyunları ile çeşitli aktivitelerde bulundu. Yapılan festivalle birlikte Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezinde bir araya gelen gençler, bir yandan samimi arkadaşlıklar kurarak sosyalleşirken, bir yandan da dopdolu bir programla günün her anını eğlenceli, heyecan ve macera dolu aktivitelerle değerlendirdi. Gençlik Oyunları Festivali kapsamında yapılan Gençlik Kampı; sporun takım ruhu, eğlencenin enerjisi ve doğanın tüm güzellikleri ile binlerce genci ağırladı.

ŞARKILAR SÖYLENDİ, STRESLER ATILDI

Gündüz gençlik kampında oyunlar oynandı akşam ise konserlerle eğlence doruğa çıktı. Üç gün boyunca farklı sanatçılar Motor Sporları Merkezinde konser verdi. Festivalin ilk günü Emir Can İğrek, ikinci günü Alp Güvenir, Atiye üçüncü gün ise Rafet El Roman Afyonkarahisarlılarla bir araya geldi. Ünlü sanatçılar konser alanında eğlenceyi doruğa çıkardı. Şarkılar söylendi, stresler atıldı. Hem vatandaşların hem de gençlerin yoğun katılım gösterdiği festival tam not aldı.

BAŞKAN ZEYBEK GENÇLERLE BULUŞTU

Büyük Taarruz’un 100. Yılına özel yapılan bu organizasyonda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te üç gün boyunca alanda hem vatandaşlarla hem de gençlerle bir araya geldi. Bol bol fotoğraflar çektirildi, sohbetler edildi. Başkan Zeybek, gençlerle birlikte etkinlik alanındaki faaliyetlere de katıldı. Sportif sahalarda yer alan oyunları oynadı. Böyle bir etkinliğin şehrimizde yapılmasını sağlayan Başkan Zeybek’e gençler ve vatandaşlar teşekkür etti.


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli