• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Gençlik Oyunları Kampı’nda eğlence zirveye çıktı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Büyük Taarruz’un 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Oyunları Festivali tüm heyecanıyla sürerken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek alandaki gençlerle buluştu.

SPOR 15.08.2022 01:14:00 0
Gençlik Oyunları Kampı’nda eğlence zirveye çıktı

Afyonkarahisar Belediyesi gençlere unutmayacakları bir kamp deneyimi sunuyor. Gençlik Oyunları Festivali kapsamında yapılan Gençlik Kampı, sporun takım ruhu, eğlencenin enerjisi ve doğanın tüm güzellikleri ile binlerce genci ağırlıyor. Çeşitli etkinlik ve programları Afyonkarahisar’ın geleceği olan gençlere sunmaya devam eden Başkan Mehmet Zeybek ziyaret gerçekleştirerek oyunlar oynadı, hatıra fotoğrafları çekindi.

Kurulan parkurlarda verilen mücadelelere destek olan Başkan Zeybek gençlerin oyunu kazanmaları için onlarla birlikte heyecanla verilen görevi yerine getirmeye çalıştı. Renkli görüntülerin sahne olduğu kampta yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Mehmet Zeybek açıklama yaparak festivalle birlikte gençlerin doğa ve sporla buluştukları mesajını verdi.

“GENÇLERİN HER DAİM YANINDAYIZ”

“Gençlerin mutlu ve sağlıklı bir geleceğe sahip olmaları için tüm gücümüzle çalışıyoruz” diyen Başkan Zeybek; “TEKNOFEST ve Gençlik Oyunları Festivalini bir arada yapıyoruz. Katılımın yoğun olması ve TEKNOFEST’e katılan gençlerinde yararlanması adına programları birleştirdik. 10 ilden 300 genç festivalimize katıldı. Yine gençlerimizin istediği ve belirlediği sanatçıları buraya getirterek onların hoş vakitler geçirmelerini sağlıyoruz. Gençlerimizin her daim yanındayız” dedi.

‘GENÇLİK OYUNLARI’ PAZAR SON BULACAK

Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezinde bir araya gelen gençler, bir yandan samimi arkadaşlıklar kurarak sosyalleşebilme fırsatı elde ederken, bir yandan da dopdolu bir programla günün her anını eğlenceli, heyecan ve macera dolu aktivitelerle değerlendiriyorlar. Belediye tarafından yapılan organizasyonla ücretsiz olarak ünlü sanatçıların da konser verdiği hem gençlere hem de Afyonkarahisar halkına hitap eden festival, bugün Rafet El Roman konseri ile sona erdi.


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli