10545,91%0,56
40,58% 0,01
46,92% 0,10
4342,83% 0,07
6952,68% 0,00
Afyonkarahisar'da yaşayan ve gözleri görmese de Kur'an'ı Kerim'i gönlüyle okuyan Arda Yiğit, ilahi bir hikayeye dönüşen hayatıyla dikkat çekiyor. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu ve Engelli Koordinatörü İsmail Aydın ile birlikte Arda Yiğit'i ziyaret etti.
Arda Yiğit, Engelsiz Kur'an Kursu'nda eğitimini sürdürüyor ve Kur'an'ı Kerim'i ezberleyerek gönlüyle okuyor. İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu ve Engelli Koordinatörü İsmail Aydın, Arda'nın azmi ve başarısından dolayı gurur duyduklarını ifade etti.
Görme engelli Kur'an'ı Kerim yarışmasında birinci olan Arda Yiğit'e, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak tarafından milletin kutsal emaneti olan Türk bayrağı takdim edildi. Bu anlamlı an, Arda'nın başarısını daha da taçlandırdı.
Arda Yiğit, İl Başkanı Ahmet Kahveci tarafından da ziyaret edildi. Bu ziyaret, Arda'nın azmi ve başarısının takdir edildiğini gösterdi. İl Başkanı Ahmet Kahveci, Arda'nın örnek bir evlat olduğunu vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindeki heyet, Arda'nın başarılarının devamını diledi ve ona destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Arda'nın hikayesi, imanın gücü ve azmin insanı nerede olursa olsun başarıya götürebileceğinin bir kanıtı olarak hafızalara kazındı.