• BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

Güldürürken düşündürdü

Mizahi anlatımı ile güldürürken düşündüren, keyifli sohbeti ile gönüllere dokunan hukukçu, araştırmacı ve eğitimci yazar Hayati İnanç, Afyonkarahisarlılarla buluştu. Belediye tarafından düzenlenen ücretsiz etkinliğe yoğun ilgi...

YAŞAM 25.12.2022 17:59:00 0
Güldürürken düşündürdü

Afyonkarahisar Belediyesi sevilen isimleri Afyonkarahisar’da ağırlamaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in öncülüğünde şehrimizde sosyo kültürel etkinlikler artarak devam ediyor. Bu kapsamda ‘Hayati İnanç’ ile söyleşi programı AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlendi. İnsanın hayatına dokunan sözleriyle tanınan, divan edebiyatının yaşayan abidelerinden Hayati İnanç’a ilgi oldukça yoğun oldu.

Programa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner, protokol üyeleri, gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AMAÇ: BİLGİ DAĞARCIĞINIZA KATKI SAĞLAMAK

Söyleşi öncesi katılımcılara seslenen Başkan Mehmet Zeybek, önemli isimleri şehrimizde ağırlamaya devam edeceklerini belirterek; “2022 yılı başında bu salonda sizlere bir söz vermiştik. Öğrencilerimize sadece maddi yönden değil manevi yönden de katkıda bulanacağız demiştik. Siz ne isterseniz Belediye olarak gerçekleştirmek üzere her daim yanınızda olduğumuzu ifade etmiştik. Mart ayında Hayati İnanç Hocamızla sizleri buluşturduk. Söz verdik yine buluşturduk. Kültürel faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Değerli isimleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. İsteğimiz bilgi dağarcığınıza katkı sağlamak. Mezun olup gittiğinizde Afyonkarahisar’ı güzel anılarla hatırlamanız için gayret sarf edeceğiz. Üniversitelerimizde yapılan her türlü faaliyette yanlarında olduğumuzu, bir ve beraber olduğumuzu kendilerine ifade ettik. Bu birliktelik devam edecek” diye konuştu.

Program, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Eğitimci Yazar Hayati İnanç’a çiçek takdiminde bulunması ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli