• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,51% 0,04
  • EURO

    34,61% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2432,34% 0,02
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Gurbetteki Afyonlulardan tam destek

Marmara Afyonlular Federasyonu Başkanı Taner Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret etti.

GÜNDEM 15.06.2021 19:40:00 0
Gurbetteki Afyonlulardan tam destek

Ziyaret esnasında Vali Gökmen Çiçek federasyon yönetiminden ve derneklerden E- Ticaret üzerinden alışveriş yapmalarını ve Albikere.com adresine tüm Afyonkarahisarlılar’ın sahip çıkmasını, buradan gelecek gelirlerin, Afyon Eğitim Vakfı tarafından yine Afyonlu olan öğrencilere burs olarak geri döneceğini belirtti. Federasyona bağlı tüm derneklerin harekete geçmesini talep etmişti. Bunun üzerine Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu kolları sıvadı.

Genel Başkan Taner Bayrak ve yönetim kurul üyeleri Afyon ziyareti sonrasında genel merkezlerine döner dönmez Vali Gökmen Çiçek’in bu talebini, tüm dernek başkanlarına ve federasyon yönetim kurulu üyelerine bildirdi.

Federasyon yönetimi, Marmara’da yaşayan 200 bin Afyonkarahisarlı vatandaşa e-ticeret üzerinden ihtiyaçlarını albikere.com üzerinden yapmalarını rica ederek, gerekli duyuruları yaptılar.

Afyonkarahisarlılar Marmara Dernekleri Federasyon Genel Başkanı Taner Bayrak, “bütün Afyonlular buradan alışveriş yapmalıdır” diyerek şunları söyledi:

“Her Afyonlu hemşerimiz in albikere.com adresinden yapılacak alışverişleri  sayesinde,  Afyon Eğitim vakfı tarafından okutulan ve yine Afyonlu gençlere sahip çıkabilme şansı elde edebileceklerdir.

Aynı zamanda valimiz Gökmen Çiçek tarafından projelendirilen kadın Kültür evlerinin yaşaması için kurulan kooperatiflerde üretilen el emeği göz nuru bir çok ürünede kolaylıkla ulaşıp, kadın kültür evlerininde yaşaması sağlanmıştır.

Üstelik biz gurbetteki Afyonlular için Afyon ürünlerini bulmak pek kolay olmuyordu. Ama artık tek tuşla, albikere.com sitesinden her şeye ulaşabiliyoruz. Bizde federasyon yönetim kurul üyelerimiz, dernek başkanlarımız ve yönetimleriyle bu hizmeti 200 bin Afyonlu hemşerimize ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sayın valimize bize bu şansı verdiği için minnettarız.”

Yapılan toplantıya katılan federasyon yönetim kurul üyeleri ve dernek başkanları sırasıyla şöyle:

MADEF Genel Başkanı: Taner Bayrak

MADEF Genel Sekreteri: Abdullah TÜRKYILMAZ

MADEF Muhasip: Osman BATI

MADEF Başkan Vekili: Arif BURUŞ

İSTAFDER Başkanı: Murat SALTIK

TUZAF Başkanı: Ergün ERDEM

SULTANDAĞLILAR Dernek Başkanı: Özgür BİRTAN

GEBZE Dernek Başkanı: Şerafettin DEMİR

AFKAYDER Başkanı: Ömür GÜLSEVEN

03DİYAD Başkan Vekili: Sezai SÖYKEMEZ

DİNAR Dernek Başkanı: Metin TÜRKMENEL

KALESPOR Dernek Başkanı: Hasan GÜVEN

BÜYÜKÇEKMECE Dernek Başkanı: Arif BURUŞ

BURSA Dernek Başkanı: Recep YILDIRIM

KOCAELİ DERNEK BAŞKANI: Hayri ÖZTUNCER

SİNANPAŞA Dernek Başkanı: Mustafa AKYOL


  • Salı 25.2 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli