• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,51% 0,04
  • EURO

    34,61% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2432,34% 0,02
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Hata varsa mertçe açıklarsın, yiğitlik mertlik budur

Partilerinden ayrılanlara gönderme yapan Milletvekili Ali Özkaya, “Madem ki bu kadar bulunmaz Hint kumaşısınız çıkın bağımsız aday olun.

SİYASET 20.09.2020 23:38:00 0
Hata varsa mertçe açıklarsın, yiğitlik mertlik budur

Hata varsa buradayken konuşur mertçe açıklarsın, yiğitlik mertlik budur” dedi.

AK Parti’de ‘İnandığın yolda yürü’ sloganı ile başlayan 7. Olağan Kongre süreci kapsamında Hocalar ve Kızılören ilçelerinin kongreleri büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Milletvekili Av. Ali Özkaya ilçe kongrelerindeki konuşmalarında AK Parti’den ayrılarak parti kuranlara yüklendi.

Özkaya şunları söyledi; “Yola çıktığınız insanları yolda bulduklarınıza değiştirmeyeceksiniz. Bazen yolunu şaşıranlar oluyor.  Görev veriliyor, her türlü makamlara getiriliyor. Bir gün ‘bugün de başka bir arkadaşımız görev alsın’ denilince başlıyor saydırmaya. ‘Şurada şu eksikti, şu da hataydı, şu da yanlıştı’ diyerek güya eleştiriyor. Günaydın; yeni mi öğrendiniz. Bu parti 18 yıldır iktidarda da siz neredeydiniz. Madem ki bu kadar bulunmaz Hint kumaşısınız çıkın bağımsız aday olun. Hata varsa buradayken konuşur mertçe açıklarsın, yiğitlik mertlik budur.

Buradayken söyleyeceksin, edebinle, adabınla konuşacaksın. İstediğin olmayınca çıkıp gideceksin, sonra da başka partiye geçip konuşacaksın. Bence bunların içi boş ve hiçbir kıymeti yok. Rahmetli Erbakan hocamız ‘Sinek vızıltısı gibi’ derdi. Bunların hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. Bunların makamı, unvanı, sıfatı, kim, ne olursa olsun... Yıllarca bu partide Başbakan yardımcılığı yapacaksın, Başbakanlık yapacaksın, bakanlık yapacaksın ondan sonra da konuşacaksın; “Ben bu partiye şu kadar oy kazandırdım.”

Hiç kusura bakma bu oyların yüzde 95’i Recep Tayyip Erdoğan’ın oyudur. Çık bakalım seçimde göreceğiz ne olduğunuzu. Herkes kendi sınırını da iyi bilmeli. Bazı insanların varı yoğu kendisi. O varsa parti var, o varsa dava var, o yoksa hiçbir şey yok. Hemen yol değiştirerek farklı bir güzergahta giriyor. Allah bizi yolumuzdan ayırmasın. Cumhurbaşkanımızla beraber güçlü liderliğinin arkasında yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 


  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli