• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Her zaman halkımızın arasındayız

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, “Her zaman halkımızın arasındayız, onlarla bir arada olmaktan mutluyuz” dedi.

SİYASET 16.05.2022 22:41:00 0
Her zaman halkımızın arasındayız

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar ve ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlar ile bir araya gelmeye, sorunlara yerinde çözüm üretmeye devam ediyor.

24 saatten kısa bir sürede 20’den fazla ziyaret programı gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde, Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Milliyetçi Hareket Partisi Dinar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Dinar İlçesinde esnafları da ziyaret eden Milletvekili Özkaya, AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve partilileri ile birlikte esnafların talep ve önerlerini dinledi.

ŞUHUT’UN KARAADİLLİ BELDESİNDE TEMASLAR

Günün erken saatlerinde programa başlayan Milletvekili Özkaya, Şuhut Karaadilli Belde Belediye Başkanı Mesut Ulusoy’u AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, İGM Üyeleri Gültekin Özdemir, Umut Eroğlu ve AK Parti Şuhut teşkilatı ile birlikte ziyaret ederek, belediye çalışmaları ile alakalı değerlendirmelerde bulundular. Beraberindeki heyet ile birlikte Karaadilli beldesinde esnaf ziyareti de gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, geçmiş dönemlerde partide görev alan kişileri de ziyaret etti. Yine Karaadilli Beldesindeki düğün programlarına katılan Milletvekili Özkaya, yeni evlenen çiftleri tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Karaadilli Beldesi programı ardından binlerce kişinin katıldığı Dinar Haydarlı ve Tatarlı beldelerinde düzenlenen Yağmur Dualarına katılan Milletvekili Özkaya buralarda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

ESOB BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Programına Afyonkarahisar merkezde sürdüren Milletvekili Özkaya, yol üzerinde çiftçiler ile sohbet ederek, Çiftçiler Gününü tebrik etti. Afyonkarahisar’da faaliyete başlayan yeni bay-bayan kuaförü ve diş klinliğini de ziyaret ederek girişimcileri kutladı. Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve partililerden oluşan heyet ile geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Cengiz Üstün ve yönetimini ziyaret ederek tebrik etti.

100 MİLYON LİRAYI AŞAN BİR YATIRIM

AFSÜ Rektörü Nurullah Okumuş ile Milletvekili Ali Özkaya’nın müşterek girişimleri ile Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesinde 100 milyon lirayı aşan bir yatırımla kurulan tıbbi alkol üretim tesisini de ziyaret eden Milletvekili Özkaya, gelinen durum hakkında bilgiler aldı.  Programlarını gün boyu sürdüren Milletvekili Özkaya, Çay ilçesine bağlı Akkonak Köyü’ndeki yağmur duasına katılarak, AK Parti Çay İlçe Başkanı Kadir Çetin, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ve partilileri ile birlikte Çay Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara’yı ziyaret etti. Milletvekili Özkaya’nın son durağı ise Bolvadin oldu. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Bolvadin ilçesindeki yangın bölgesi oldu, burada AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Hasan Topçu ve parti heyeti ile Belediye Başkanı Fatih Kayacan’dan bilgiler aldı, Bolvadinde taziye ve ev ziyareti yapan Milletvekili Özkaya, “her zaman halkımızın arasındayız, onlarla bir arada olmaktan mutluyuz” dedi.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli