• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

İftira ile insanların sabrını zorluyorsunuz

Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Serhat Tugan, “58 gün oldu çıkıpta; “burada mağduriyet yok, şu kadar ev yapılacak, şu şu kişiler ev alacak” demiyorsunuz. Devamlı iftira ile insanların sabrını zorluyorsunuz” dedi.

GÜNDEM 28.02.2021 19:15:00 0
İftira ile insanların sabrını zorluyorsunuz

Afyonkarahisar Kentsel Dönüşüm Dayanışma Derneği Başkanı Serhat Tugan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yetkililere seslendi. Halka net olarak neler yapılmak istendiğinin anlatılmasını isteyen Tugan, referandum yapılmasını istedi. Serhat Tugan açıklamasında şunları söyledi:

EVET BEN MISRİ’NİN ÇIĞIRTKANIYIM

“Biz zenginlerin ya da M2’si çok olanların yerini iyi yapın, onlara çok verin demiyoruz. Bizler fakir-fukaranın 30-40 M2’sini dişinden tırnağından edindiği helal rızıklarını “hiç etmeyin” diyoruz. Bunu demek suçsa bizler suçluyuz. Bu suçu işlemeye de devam edeceğiz.  Bizler sizleri yanlış anladıysak; çıkın meydana doğrusunu anlatın, biz de özür dileyelim, elinizi öpelim. Ama 58 gün oldu çıkıpta; “burada mağduriyet yok, şu kadar ev yapılacak, şu şu kişiler ev alacak” demiyorsunuz. Devamlı iftira ile insanların sabrını zorluyorsunuz. Gelin kapı kapı dolaşalım, sizin doğrularınızı anlatalım.

ŞEMSEDDİN YASAN ÖZÜR DİLEMELİ

Ben de size yardım edeyim ama insanlar istemiyorsa da yakamızdan düşün. Fakir-fukaranın piskolojisi bozuldu, bunalımdalar. Burada ekstradan yeri olanlar umrumda değil ama birçoğunun bir adet evi var, başka arsası, arabası yok. Adamın vatanı burası. Sizlerin belirsizliği yüzünden insanlar hop oturup hop kalkıyor. Projeyi net açıklayın, kimlere ev verilecek net söyleyin. Cami meydanında referandum yapın. Halk ne diyorsa o olsun. Şemseddin Yasan beyi tüm hak sahiplerinden özür dilemeye davet ediyorum. Tüm onur kırıcı yazdıklarını onun onuruna bırakıyorum. Tarihin tozlu sayfaları siz gibi halkı göremeyenlerle doludur.

İSTEMEDİĞİNİZ İSİMLER VARSA BEN DAHİL ÇIKARTALIM

Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay bey davetinizle bizleri güzelce karşıladınız, misafir ettiniz, teşekkür ederiz. Ama ihaleye çok az kaldı hala sözler sonuçlanmadı. Bizler siyasi partiler üstüyüz. Mahallemizde de, derneğimizde de tüm siyasi görüşten kişiler vardır. Kentsel Dönüşüm çözüme ulaşacaksa eğer sizlerin istemediği isimler varsa onları çıkartalım. (bende dahil) Sizler istediğiniz mahalle halkından kişilerle çözüme ulaştırın. Burada iyi birşeyler olacaksa AK Parti yapacak. Kötü bir şeyler olacaksa da AK Parti yapacak.

OYLAMA YAPALIM SONUÇ NEYSE KABULÜMÜZDÜR

Buyurun iyi bir proje yapın, bütün oyları alın. Muhalefetten hiçbir partili, “seçimde bize oy verin, biz daha iyisini yaparız” demedi. Bizleri suçu-bucu gösterme huyundan vazgeçin. İstediğiniz saatte söyleyin mahalleliyi toplayalım. Sadece yetkililer konuşsun, anlatsın, biz dinleyelim. Sonraki günde oylama yapalım sonuç neyse kabulümüzdür.

Kentsel Dönüşüm kaderimiz değil, sizlerin bize yazdığı hayatımız olacak. Hayatımızı güzelleştirmeniz dileklerimizle.”


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli