• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

İftiraya, FETÖ taktiklerine prim vermeyeceğiz!

Milletvekili Özkaya’ya cevap veren CHP’li Köksal, “Herzaman olduğu gibi gerçek sorunları ve kötü yönetimlerini iftira ile CHP’ye çamur atarak kapatmaya çalışıyorlar ama bu FETÖ taktiklerine prim vermeyeceğiz” dedi.

SİYASET 24.10.2021 20:39:00 0
İftiraya, FETÖ taktiklerine prim vermeyeceğiz!

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın; “Heykel yapmak için CHP’nin yıktığı camiyi yeniden ihya ettik” sözlerine, CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal’dan sert tepki geldi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, sosyal medya hesabından Cuma günü Paşa Cami görseli ile birlikte CHP’ye yüklenmişti.

Vatandaşların Cumasını kutlayan Ali Özkaya, dini siyasete alet ederek, “Cumanız mübarek olsun… Afyonkarahisar Umurbey Paşa Camii,  (500 yıllık sapa sağlam asıl Camii, yerine heykel yapılmak için CHP tarafından 1933 tarihinde yıkılmıştı. Hayır ehlinin öncülüğünde Elhamdulillah 2020 yılında yeniden ihya ettik.)” dedi.

FETÖ TAKTİKLERİNE PRİM VERMEYECEĞİZ

CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal’da yine sosyal medya hesabından bugün Milletvekili Özkaya’ya yanıt verdi. Köksal yanıtında şunları söyledi: “Zaman gazetesinden tarihi öğrenmeye kalkanlar CHP’ye çamur atmaya devam ediyor.

-Paşa camii Yunan ordusunun işgali sırasında düşmanın lojistik deposu olarak kullanıldığı için savaş esnasında harap oluyor. Yani öyle sapasağlam filan değil. Ayakta duramayacak kadar kötü durumda. Bu durumda Belediye başkanı ve encümen kararıyla bu harabe durumundaki camii yıkılıp yerine ilkokul ve özel idare binası yapılıyor.

-  Ayrıca o dönem Yunanlıların zarar verdiği ancak tamiratla kurtarılabilecek durumda olan 3 camii ise tamirat ve tadilatla ibadete açılıyor. Bunlardan birisi Gedik Ahmet Paşa camiidir.

- AKPli vekil gerçekleri söylemek yerine 2013 yılında zaman gazetesinde yazıldığı şekilde beyanat vermiş

- Keşke kendisi hemen hergün kömüre mazota yağa peynire ilaca neredeyse kullandığımız herşeye gelen zamlarla ilgilide beyanat verseydi

- Keşke doların yükselişi ve perişan ettikleri ekonomi ile ilgilide beyanat verseydi

- Keşke kendisi 2825 lira asgari ücretle veya 1500 lira emekli maaşıyla ayın sonunu getiremeyen vatandaşlarımız içinde beyanat verseydi

- Keşke kendisi üniversiteyi bitirip KPSS’de iyi puanlar aldığı halde AKP’den torpili olmadığı için işe giremeyen genç kardeşlerimiz içinde beyanat verseydi

- Keşke kendisi kara kış kapıdayken artan kömür fiyatları yüzünden evine kömür almakta zorlanan hemşehrilerimiz içinde beyanat verseydi

- Keşke kendisi artan maliyetler ve hammadde sıkıntısı yüzünden hergeçen gün zarara uğrayan sanayici ve esnaflar içinde beyanat verseydi

- Keşke kendisi gübre fiyatlarına gelen zam yüzünden tarlasına gübre atamayan çiftçiler içinde beyanat verseydi

- Keşke kendisi yem fiyatlarıyla başedemediği için hayvanlarını kesime yollayan üreticiler içinde beyanat verseydi

- Keşkeler çok lakin AKP’nin yaşanan sıkıntıları gördüğü ve çözüm ürettiği yok

- Herzaman olduğu gibi gerçek sorunları ve kötü yönetimlerini iftira ile CHP’ye çamur atarak kapatmaya çalışıyorlar ama bu FETÖ taktiklerine prim vermeyeceğiz.

İnşaallah önümüzdeki seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında İktidar partisi milletvekili olarak Afyonkarahisar’ın sorunlarının çözümünü ve komşumuz Eskişehir gibi dünya kentleri haline gelmesini sağlayacağız.”


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli