• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

İletişim Başkanlığından Akar’a ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Ş. Münire Burcu Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar’ı ziyaret etti.

GÜNDEM 20.09.2020 22:28:00 0
İletişim Başkanlığından Akar’a ziyaret

Ziyarette; Bölge Müdürü Burcu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un ülkemizi, devlet ve hükümet faaliyetlerini karalama aleyhinde ulusal ve uluslar arası alanda yapılan algı operasyonlarında göstermiş olduğu haklı tepkileri, Başkanlığın yapmış olduğu çalışmalar, büyük projeler konusunda bilgiler verdi.

Bölge Müdürü Burcu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yapmış olduğu kültür, sanat ve tanıtım alanındaki örnek çalışmaları da heyecanla takip ettiğini söyledi. Bunlardan pandemi sürecinde sinemalara gidemeyenler için ‘Geçerken Uğradım’ ‘Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe’ gibi Arabada Sinema Keyfi etkinliklerinin düzenlenmesi, yine pandemi dolayısıyla tarihi Frig Vadisi’nde Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Akademisi Türk Müziği Topluluğu’nun sosyal medya üzerinden düzenledikleri mini konserin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu’nun düzenlediği konserleri beğenerek takip ettiğini söyledi.

Tanıtım alanındaki çalışmaları da takdir ettiğini söyleyen Münire Burcu, Zafer Haftası dolayısıyla TV8'de yayınlanan, milyonlarca izleyici kitlesine sahip MasterChef Türkiye programının Gastronomi şehri Afyonkarahisar’da çekilmesinin tanıtım açısından çok büyük katkı sağladığını söyledi.

Ayrıca sosyal medya platformlarında ‘Gastroafyon’ adıyla oluşturulan kurumsal hesaplardan yapılan paylaşımların da yöresel lezzetlerinin tanıtımı konusunda çok başarılı bulduğunu söyleyerek bu tür yürütülen çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Ziyaret sonunda Burcu, İhsan Akar’a İletişim Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu “15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız” bilgi seti, Ayasofya Camii (Fatih Sultan Mehmed Han’ın Emaneti, İnsanlığın Ortak Hazinesi) kitapçığını, 50 soruda Kanal İstanbul ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler 74. Genel Kurulu konuşmasının yer aldığı kitapçıklar hediye etti.


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli