• BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00

İlköğretim Haftası kutlamaları başladı

Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın okul ziyaretleri gerçekleştirdi.

EĞİTİM 14.09.2021 21:26:00 0
İlköğretim Haftası kutlamaları başladı

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Şube Müdürü Murat Diktaş, Afyon Lisesi, Kocatepe Ortaokulu ve İlkokulunu ziyaret etti.

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Afyon Lisesini ziyaret ederek idareci, öğretmen ve öğrencilerle buluştular.

ALINAN TEDBİRLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve Milli Eğitim Müdürü Yalçın; sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun tedbirleri alan okulda sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle biraraya geldiler. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarı dilediler.

Daha sonra okul idarecileri ve öğretmenleriyle öğretmenler odasında bir araya gelen heyet, öğretmenlerle sohbet edip yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

İl Müdürü Yalçın, okulun yeni eğitim-öğretim yılı için yaptıkları hazırlıklar ve okul içerisinde Covid -19 salgınına yönelik alınan tedbirler ve hassasiyetleri için teşekkür etti.

DÖNGÜSEL EKONOMİDE DİJİTAL ÇAĞDA REKABETÇİLİK

Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, ayrıca “Döngüsel Ekonomide Dijital Çağda Rekabetçilik Eğitimi”nin kapanış programına katıldı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Teknik Destek kapsamında hazırladığı ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Döngüsel Ekonomide Dijital Çağda Rekabetçilik Eğitimi” 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında 25 öğretmene verilerek tamamlandı.

Eğitimin kapanış programına katılan Milli Eğitim Müdürü Yalçın; “Eğitime katılan öğretmenlerimiz hazırlanan bu projemiz ile meslek liselerinde bölge ekonomisine yön verecek ve projeler üreten bireyler yetiştirilebilmesi hedeflenmektedir. Öğrencilerimize genç yaşlardan itibaren eğitimi destekleyici, iş gücü arz talebini uyumlandırmayı sağlayan yeni modeller oluşturulmasına katkı sağlayacaktır. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Program öğretmenlere katılım belgesi verilmesi ve hatıra fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.


  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli