• BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05

İş, sanat ve siyaset dünyası biraraya geldi

Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde gerçekleştirilen Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

YAŞAM 18.10.2021 20:22:00 0
İş, sanat ve siyaset dünyası biraraya geldi

Gecede ilimizdeki yatırımlarıyla son yıllarda adından söz ettiren Ülkü Group Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Ülkü, Kristal Elmas Ödülünü almaya hak kazandı.

Ödül törenlerine yepyeni bir soluk getirmek amacıyla Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlünde gerçekleştirilen Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getirerek sektöre farklı bir heyecan kattı. 13 Ekim Çarşamba günü Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleşen muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz gerçekleştirdi. Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumlarıyla alanlarında etkin ve sektörüne yön veren başarılı isimler ödüllerine kavuştu .

Türkiye ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödül aldığı gecede Türk pop müziğinin kraliçesi Demet Akalın şarkılarıyla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Ayrıca Loca Orkestrası muhteşem sahne şovları ile geceye renk kattı. Ülkü Group Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Ülkü,  yaptığı çok önemli yatırımlar ve çalışmaları ile gecenin en dikkat çeken isimlerinden oldu ve Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreninde Yılın Genç Girişimci ödülünü aldı.

Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni’nde ödülünü alan Serkan Ülkü yaptığı çalışmalar ve gece ile ilgili düşüncelerini ünlü sunucu /manken Ece Gürsel’e kırmızı halıda gerçekleşen keyifli bir röportajla anlattı.

Ülkü Grup ve Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Gelişim Vakfı başkanı olarak pandemide çok zor şartlarda harika bir iş çıkaran, tüm dünyada taktir toplayan hasta bakım personeli, sağlık personeli ve mesleki elemanı olan çalışanlarımız ve tüm bakım merkezleri işletmecileri adına bu ödülü kabul ederken aynı zamanda Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde uluslararası bakım ve sağlık konusunda önemli yatırımları olduğunu engelli ve yaşlı alanında da yaptığı çalışmaları Türkiye ve Dünyaya duyurmayı  hedeflediğini beyan ederek bakım sektöründe yapmış olduğu önemli hizmet ve çalışmalardan dolayı Kristal Elmas Ödülü sahibi Serkan Ülkü oldu.


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli