İşgücü Uyum Programı İçin İmzalar atıldı: 100 işçi alınacak
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı öncülüğünde, istihdam edilebilirliği artırarak bilgi, beceri ve çalışma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürü Ahmet Karakaya ile protokol imzaladı.
Protokol kapsamında İŞKUR ile AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFSÜ Hastanesi) iş birliğinde 137 GÜN süreyle kamusal alanların temizlik, bakım ve onarım faaliyetlerinin desteklenmesi işleri alanında, 100 kişilik geçici süreli İUP uygulanacak.
İUP, iş arayanların işgücü piyasasına geçişini sağlayacak bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplinini kazandırmak üzere İŞKUR tarafından aktif işgücü hizmetleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği yapılarak düzenleniyor.
Başvuru Süreci Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız: https://afsu.edu.tr/isgucu-uyum-programi-iup-basvurulari-son-basvuru-14-subat-2025/