• BIST 100

    9312,13%-0,10
  • DOLAR

    38,28% 0,05
  • EURO

    43,71% 0,05
  • GRAM ALTIN

    4098,05% -1,50
  • Ç. ALTIN

    6690,48% -2,29

İstanbul Depremi Sonrası İyi Parti'den Geçmiş Olsun Mesajı

İstanbul Depremi Sonrası İyi Parti'den Geçmiş Olsun Mesajı

SİYASET 23.04.2025 13:40:41 0
İstanbul Depremi Sonrası İyi Parti

Marmara Denizi'nde Deprem: İyi Parti'den Dayanışma Çağrısı


Marmara Denizi’nde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen deprem sonrası, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hukuk

  • Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, geçmiş olsun dileklerini iletti.


  • Afetlere Karşı Duyarlılık Vurgusu


    Olgun yaptığı açıklamada, “Marmara Denizi’nde meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun” ifadelerini kullandı. Deprem sonrası dayanışma ruhunun önemine dikkat çeken Olgun, tüm Türkiye'nin tek yürek olması gerektiğini belirtti.


    İstanbul ve Çevre İllerdeki Etkiler


    Marmara bölgesindeki deprem, özellikle İstanbul’da geniş yankı uyandırdı. Depremin merkez üssü ve büyüklüğü hakkında resmi açıklama henüz yapılmamış olsa da, vatandaşlar arasında endişe hakim. İyi Parti yetkilisi Olgun, depremden etkilenen bölgelerdeki gelişmelerin yakından takip edildiğini ve ihtiyaç duyulması halinde her türlü desteğin verileceğini vurguladı.



    • İstanbul'daki olası riskler göz önünde bulundurularak yapı denetimlerinin sıkılaştırılması gerektiği

    • Afet bilincinin artırılması için eğitimlerin yaygınlaştırılması

    • Acil durum planlarının güncellenmesi ve tatbikatların düzenli yapılması


Milletvekili Olgun'dan Geçmiş Olsun Mesajı


Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, depremde etkilenen tüm vatandaşlara şifa dileyerek, devletin ve ilgili kurumların gerekli çalışmaları en hızlı şekilde yapacağını umduğunu ifade etti. Milletvekili Olgun, "Ülkemiz maalesef deprem kuşağında yer alıyor. Bu nedenle afetlere karşı hazırlıklı olmamız büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.

  • Çarşamba 19.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.9 ° / 7.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 15.7 ° / 7.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu