• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,51% 0,04
  • EURO

    34,61% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2432,34% 0,02
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

“İt kim, köpek kim?”

AK Parti eski Milletvekili Halil Ürün’ün ‘bizi ite köpeğe yem etmeyin, para ihtiyacı olana para verin’ sözlerine vurgu yapan Doğan Aydal, “İt kim, köpek kim? diye sordu.

SİYASET 2.06.2021 18:03:00 0
“İt kim, köpek kim?”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, Güney beldesindeki seçimler için geldiği Afyonkarahisar’da sert konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, Güney beldesindeki seçimler için Afyonkarahisar’a geldi. Güney beldesinde miting düzenleyen Doğan Aydal,

“Güney'de Yeniden Refah Partisi belediyeyi aldığı zaman yapılacak projelere değindi. Prof. Dr. Aydal AK Parti’ye yüklenerek, daha önce Güney belediyesinin AKP hükümeti tarafından düşürüldüğünü, tekrar bir köy haline getirenin yine AKP olduğunu vurguladı. Aydal, AKP'nin tekrar Güney beldesinden aday çıkarmasının akla mantığa sığmadığını kaydetti.

OYLARINIZ SATILIK MI?

AK Parti eski Milletvekili Halil Ürün’ün ‘bizi ite köpeğe yem etmeyin, para ihtiyacı olana para verin’ sözlerine vurgu yapan Doğan Aydal, “İt kim, köpek kim? diye sordu. Güney halkına hitaben konuşan Prof. Dr. Aydal, “Oylarınız satılık mı? Bunların bu davranış şekillerine hala oy mu vereceksiniz?” diye sorular yöneltti.

“Bizim iş bitirme belgemiz var, onların iş batırma belgesi var” diyen Aydal, Yeniden Refah Partisinin bayan adayı Ayten Karakaya'ya Güney halkından destek istedi.

NÜKLEER PATLAMA OLDU DA BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK?

Halka seslenen Yeniden Refah Partisi Güney Belediye Başkanı Ayten Karakaya ise şunları söyledi; “Bugün karşınıza bir bacınız, bir kızınız bir kardeşiniz olarak çıkıyorum. Bugün size anlatacaklarım, belki de Güney beldemizin değerli halkına son uyarı, Pazar günü vereceği oylar, halkımızın köprüden önce son çıkışıdır.

Sayın Güney halkı; bir kaç konuya dikkatinizi çekmek istiyorum: Bu kadar zamandır şurada çalışmalar yapıyoruz. Belki de hepinizle tek tek konuşup sıkıntıları dinledik. Sevdik-Sevildik.

Bu kadar yapılan çalışmalar gösteriyor ki; Güney beldemizdeki hayat imkanları dar ve her türlü medeni yaşamdan yoksun bir hayattır.

Allah aşkına şimdi sizlere sormak istiyorum: Güney'e meteor düştü de bizim mi haberimiz yok? Güney'de nükleer patlama oldu da bizim mi haberimiz yok?

GÜNEY’E VERİLMİŞ CEZADIR

Hayır değerli Güney halkı. Bugün Güney'in içinde bulunduğu durum Güney beldemize verilen apaçık bir cezadır. Yine soruyorum sizlere; Düzağaç'ta internet var, su var, çeşme var, telefon şebekesi var da, Güney'de mi yok? Şu yakında Yıldırım Kemal Köyünde su var, şebeke var, internet var da, Güney'de mi yok? Bunun Belediye olmakla ya da olmamakla ne ilgisi var? Şurada 2900 nüfuslu Dumlupınar ilçe oluyor, her imkana sahip oluyor, koskoca Hükümet Konağına, TOKİ’ye sahip oluyor da bizim kaynaklarımız mı zehirlendi?

Yok hayır değerli Güney halkı. Bugün ister köy olun ister Belediye, buraya Millî Görüş iktidarı gelmedikçe, buraya Yeniden Refah Partisi gelmedikçe size kimse derman olmaz, olamaz.”

GÜNEY'DE İKİ PARTİ BULUŞTU

Seçim çalışmaları için Afyonkarahisar’ın Sinanapaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde bulunan Geelcek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile yine seçim çalışmaları için Güney'de bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, programları çakışınca seçim bürosunda bir araya geldi. Siyasi nezaket çerçevesinde bir süre sohbet ettiler


  • Salı 25.2 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli