• BIST 100

    16123,08%-2,79
  • DOLAR

    43,95% 0,04
  • EURO

    51,43% 0,04
  • GRAM ALTIN

    7579,68% 0,59
  • Ç. ALTIN

    12213,23% 0,00

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti

SİYASET 24.06.2025 16:01:06 0
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, Mansur Yavaş

İyi Parti'den Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret


İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret, iki isim arasında verimli bir görüşme ortamı yaratırken, İyi Parti'nin yerel yönetimlerle diyaloglarını güçlendirme çabalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor.


Verimli Görüşme Gerçekleştirildi


Olgun, Yavaş ile gerçekleştirdiği görüşmede, yerel yönetimlerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulundu. Görüşmede, Ankara'nın gelişimi ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması konuları da ele alındı. Mansur Yavaş'ın Ankara'ya yaptığı hizmetler ve yaklaşımı takdir edildi.


Teşekkür ve Başarı Dilekleri


Ziyaretin ardından Olgun, yaptığı açıklamada, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ederek verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik kabulü ve içten misafirperverliği için Sayın Mansur Yavaş’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerini kullandı. İyi Parti'nin yerel yönetimlerle işbirliği ve diyaloglarına önem verdiği vurgulandı.


Yerel Yönetimlerle Diyalogun Önemi


İyi Parti'nin, yerel yönetimlerle düzenli olarak diyalog halinde olması, partinin politika oluşturma sürecine katkı sağlamanın yanı sıra, yerel sorunlara daha hızlı ve etkili çözümler bulunmasını amaçlamaktadır. Bu tür ziyaretlerin, İyi Parti'nin yerel yönetimlerle olan ilişkilerini daha da güçlendireceği belirtildi.

  • Salı 12.8 ° / 1 ° Güneşli
  • Çarşamba 7.5 ° / 0.3 ° Güneşli
  • Perşembe 12.2 ° / -0.3 ° Güneşli