İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hukuk
Olgun, Dinar İlçe Teşkilatı ile gerçekleştirdiği buluşmada birlik ve beraberliğin önemine değindi. Dinar İlçe Teşkilatımızla bir araya geldik, kucaklaştık, bayramlaştık ifadelerini kullanan Olgun, ziyaretin sıcak bir havada geçtiğini belirtti.
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı, bayramların birlikteliğin ve dayanışmanın gücünü hissettiğimiz özel zamanlar olduğunu vurguladı. Olgun, bu tür ziyaretlerin, teşkilatlarla bağları güçlendirdiğini ve ortak hedeflere ulaşma konusunda motivasyonu artırdığını söyledi.
Olgun, Biz kocaman bir aileyiz diyerek teşkilat arasındaki güçlü bağı vurguladı. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, nice bayramlara sağlık ve huzur içinde erişmeyi nasip etsin temennisinde bulundu.