• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

İyi ki varlar

Turizm Haftası nedeniyle mesaj yayınlayan Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Afyonkarahisar’da turizm alanında yapılan çalışmaları anlatarak, destek verenlere teşekkür etti.

GÜNDEM 16.04.2021 18:19:00 0
İyi ki varlar

Turizm Haftası nedeniyle yazılı basın açıklaması yapan Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, şunları söyledi:  “Bu yılki Turizm Haftası her zamanki etkinliklerden faklı gerçekleşiyor. Valimiz Gökmen Çiçek'in önderliğinde gerçekleşen ve Türkiye'nin pek çok yerinden katılan rehberlere yönelik rehber uzmanlık eğitiminin tamamlamasını turizm haftasını kapsayacak şekilde planladık. Bu yıl ki turizm haftası Afyonkarahisar turizmine direk katkı sağlayacak sonuç odaklı bir faaliyet içeriyor.

İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAK BİR ADIM

Frigya Afyonkarahisar Bölgesi ve Savaş Alanları Rehber uzmanlık eğitimini Turizm Haftası'nda  Frigya, şehitlikler ve Kocatepe ağırlıklı gerçekleştirdik. Turizm bileşenlerinden rehberleri uzmanlık eğitimi ile teorik ve pratik eğitimle güçlendirerek sektörün özellikle seyahat acentalarının ihtiyaçlarını karşılayacak bir adımı attık. Türkiye'nin değişik illerinden rehberin katıldığı eğitime toplam 27 kokartlı rehber katıldı.

İLİMİZ AÇISINDAN BÜYÜK AVANTAJ

Biz eğitim sırasında TURSAB Dumlupınar BTK başkan ve seyahat acentaları ile rehberlerimizi de buluşturduk. Karşılıklı iletişim sağladılar. Unutmadan ifade edeyim ki; turizmde pek çok alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Valimizin önderliğinde ilimizde turizm taraflarının ortak hareketiyle bir sinerji oluşturuldu. Bu ortam ilimiz açısından büyük avantaj. Çok hızlı kararlar alınıp projeler hazırlanıp hayata geçiriliyor.

İYİ Kİ VARLAR

Turizm ve diğer alanlarda desteğini her zaman aldığımız bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, valimiz Sayın Gökmen Çiçek, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, üniversitelerimiz, Bakanlığımız müdürlük ve kurulları, kamu kurumları, Zafer kalkınma ajansı, meslek odalarımız, STK'lar ve özellikle turizm sektör temsilcilerine teşekkür ederim. Özel bir teşekkürü de gece gündüz demeden omuz omuza fedakârca çalışan il müdürlüğümdeki mesai arkadaşlarıma yapmak istiyorum. İyi ki varlar. Turizm çalışanları ve tüm hemşehrilerimizin Turizm Haftasını kutluyorum.”


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli