• BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05

İYİ Parti heyeti şehidin ailesine başsağlığı diledi

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Şehit P.Söz.Er Cüneyt Taşyürek'in babası Basri Taşyürek, ağabeyleri Bekir ve Mesut Taşyürek'e başsağlığı diledi.

SİYASET 15.08.2022 02:07:00 0
İYİ Parti heyeti şehidin ailesine başsağlığı diledi

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Pençe-Yıldırım Harekatında bölücü terör örgütünün yerleştirdiği EYP’ye maruz kalması sonucu şehit olan Çobanlar ilçesi nüfusuna kayıtlı P.Söz.Er Cüneyt Taşyürek'in baba ocağını ziyaret etti. Başkan Mısırlıoğlu, şehidin babası Basri Taşyürek, ağabeyleri Bekir ve Mesut Taşyürek'e başsağlığı diledi.

TERÖRÜN AMACI; BİRLİĞİMİZİ VE KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAKTIR

Başkan Mısırlıoğlu; tüm şehitlerin emanetlerinin kendilerinin emaneti olduğunu söyleyerek; “Rabbim sabırlar versin. Tüm kahraman şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bu terör saldırılarını düzenleyen hainleri ve işbirlikçilerini lanetliyorum. Terörün amacı, ülkemizde huzurumuzu, birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaktır. Buna milletimiz ile birlikte el ele vererek fırsat vermeyeceğiz. Birliğimize, kardeşliğimize, ülkemizin gelişmesine ve aydınlık geleceğine kasteden hainler asla amaçlarına ulaşamayacaklar” dedi.

Taziye ziyareti sonrası Başkan Mısırlıoğlu ve teşkilat mensupları şehit Cüneyt Taşyürek'in kabrini ziyaret ederek dua ettiler. Taziye ziyaretine Muhammet Mısırlıoğlu'nun yanı sıra il başkan yardımcısı Ömer Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Orhan Karagöz, merkez ilçe sekreteri İsmail Aslan ve Çobanlar İlçe Başkanı Ahmet Uysal katıldılar.

KARACAÖREN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül' ü ziyaret etti. Ziyarette Başkan Mısırlıoğlu; “Karacaören belediye başkanı değerli kardeşim, dava arkadaşım Muhterem Algül'ü Karacören de yeni yaptığı kır düğün salonu ve yöresel ürünler pazarı cafererya inşaatında ziyaret ettim. Bu ziyaret vesilesiyle değerli Başkanımın başarılı hizmetlerini değerlendirme imkanımız oldu. Başarılı çalışmalar ve hizmetler nedeniyle kendisini kutluyorum” dedi.

Ziyarete İYİ Parti Çay İlçe Başkanı Bekir Peker ile birlikte Çay kadın politikalarından sorumlu ilçe başkan yardımcısı Hekmet Duman, ilçe başkan yardımcısı Mahmut Duman, Karacören Belde Başkanı Bayram Öcal ve belde yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Başkan Algül' de ziyaretleri nedeniyle Başkan Mısırlıoğlu'na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli