• BIST 100

    9806,03%0,86
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15

İyi Parti’den Emniyete ve Gaziler Derneğine ziyaret

İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

SİYASET 18.10.2020 17:48:00 0
İyi Parti’den Emniyete ve Gaziler Derneğine ziyaret

Afyonkarahisar protokolüne nezaket ziyaretinde bulunan İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti.

İlk olarak Müdür Temiz’i makamında ziyaret eden İyi Parti heyeti, İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı operasyonları desteklediklerini söyledi.

BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZI KUTLUYORUM

Ziyarette İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptığı konuşmada, “ilimizde göreve geldiğiniz günden bu yana gerek asayışta, gerekse fuhuşta yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı siz ve ekibinizi kutluyorum. İlimiz adına yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı İyi Parti olarak sürekli destekçiyiz. Özellikle Erenler Bölgesindeki fuhuşla mücadele konusunda çalışmalarınızı gönülden destekliyoruz” dedi.

İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ise, “Biz teşkilat olarak vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli yaşamaları için her türlü fedakarlığı yapacağız. Önümüzdeki günlerde Erenler Karakolu hizmete girecek. İlimize okumaya gelen öğrenciler bizlerin güvencesiyle eğitimlerini tamamlayarak ilimizden memnun ayrılacaklar” dedi.

EMRE ÖZTÜRK’E BAŞARILAR

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri yeni göreve gelen Emre Öztürk’e çalışmalarında başarılar diledi.

Bir süre önce eski başkan İsmail Kumartaşlı’nın istifasıyla boşalan başkanlığa Emre Öztürk’ün atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İyi Parti heyeti, derneğin çok anlamlı olduğunu, üyelerinin tamamının acılı olduğunu belirterek, bu acılar biz vatandaşları korumak için canla başla mücadele eden vatan severlerin bulunduğu bir dernek. Biz İyi Parti olarak böylesine özel bir yeri olan derneğimizin sürekli yanında olmaktan mutlu olacağız dedi.

Dernek Başkanı Emre Öztürk ise, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.


  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli