• BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00

Kardeş Kal Türkiye Afyon’da toplandı

Kardeş Kal Türkiye Platformunun Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü Orhan Uzuner'in katılımıyla, Afyonkarahisar’ın gözde turizm merkez.

GÜNDEM 20.09.2021 20:16:00 0
Kardeş Kal Türkiye Afyon’da toplandı

olan Frig Vadisi Emre Gölü sosyal tesislerinde,  Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mustafa Demirhöyük ve diğer bölgelerden gelen il temsilcilerinin katılımıyla 7. bölge toplantısı yapıldı.

Mustafa Demirhöyük'ün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Genel Başkan Orhan Uzuner’in, derneğin amacı ve gayesi hakkında katılımcılara detaylı bilgiler vermesiyle devam etti.

Toplantıda eski KİPTAŞ Genel Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda yazarlık yapan Emin Batur tarafından da ülke gündemine yönelik bilgilendirme konuşması yapıldı.

Toplantı esnasında telsiz, bas konuş ve radyo sistemleri aracılığıyla iller arası deneme amaçlı iletişim kurularak katılımcılara canlı olarak bilgilendirmeler yapıldı.

Orhan Uzuner öncülüğünde 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından hayata geçirilen sivil toplum kuruluşu Kardeş Kal Türkiye ve Yarasar Derneğinin amacının ülke genelinde her ilde gönüllü grup üyeleri sayesinde, sahip olunan iletişim araçları ile olası bir kalkışma yada darbe girişiminde halkı, radyo, siren, telefon, telsiz, uydu telefonu, megafon, çatı sireni gibi araç gereçlerle bilgilendirip meydanlara sevk etme amacı taşındığı belirtildi.

Ayrıca olağanüstü durumlarda dron marifetiyle taşınabilir ve sabit enerji üreten ve depolayan ekipmanlarla iletişim kurularak ışık, ses ve görüntü almanın hedeflendiği bildirildi.

Kardeş Kal Türkiye Platformu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mustafa Demirhöyük’ün kapanış konuşmasının ardından, misafirlere Frig Vadisi gezdirildi. İlimizde gördüğü ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olan Genel Başkan Orhan Uzuner ve ekibi, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek ilimizden ayrıldı.


  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli