• BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

Kaybedeni olmayan yarışmanın kitapları dağıtıldı

Eğitim Bir Sen Afyon 1 Nolu Şube öncülüğünde, ortaokullar ve lise düzeyindeki öğrencilere, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla yarışma düzenleniyor.

EĞİTİM 20.02.2023 00:56:00 0
Kaybedeni olmayan yarışmanın kitapları dağıtıldı

Afyonkarahisar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şubesi iş birliğinde yedincisi düzenlenen ‘Kitap Okuma Yarışması" için Afyonkarahisar Belediyesi tarafından temin edilen kitaplar, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren okul müdürlerine teslim edildi.

Eğitim Bir Sen Afyon 1 Nolu Şube öncülüğünde, ortaokullar ve lise düzeyindeki öğrencilere, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışma, bu yıl yine Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleşiyor.

KÜTÜPHANELERE 59 BİN KİTAP ULAŞACAK

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Ülkemizin yaşadığı büyük afet nedeniyle büyük katılımlı bir kitap dağıtım töreni gerçekleştirmek istemedik. Belirli sayıda okul müdürlerimiz ile dağıtım törenimizi gerçekleştirdik. Çıktığımız bu yolda, biliyoruz ve inanıyoruz ki, insanların en hayırlısı insanlığa faydası olandır düsturu ile yol yürüyerek, okullarda öğretmenlerimizin işlerini kolaylaştırmak, eğitim/öğretime katkı sunmak, öğrencilerimizin ve gelecek nesillerimizin milli manevi değerleri önceleyerek yol yürümeleri için bir çalışmanın temellerini 7 yıl önce yine hep birlikte attık. Allah’a hamdolsun bugün geldiğimiz noktada 7.yılında toplamda bugün dağıtılacak olan 9000 kitapla beraber 59 000 kitap bu proje kapsamında okullarımızın kütüphanelerine ulaşmış olacaktır. Oradan öğrencilerimize öğrencilerimizin zihin dünyalarına, gönüllerine ulaşacak şekilde inşallah yerlerini bulacak.

KAYBEDENİ OLMAYAN BİR YARIŞMA

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube öncülüğünde, ortaokullar ve lise düzeyindeki öğrencilere, hem okuma hem de yazma kültürünü kazandırmak amacıyla düzenlenen Kitap Okuma Yarışması, bu yıl yine Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleşiyor. Her kategorinin birincilerine notebook, ikinci ve yine üçüncülerine tablet hediye edilecek. Ayrıca her kategori de ilk 40'a giren öğrencilere toplam 120 adet bisiklet hediye edilecek. Yüzlerce öğrencilerimizin ödüllendirildiği kaybedeni olmayan bir yarışma düzenliyoruz. Eğitimi önemsiyoruz, sağolsun Belediye Başkanımız, sosyal sorumlulukla ilgili hangi hayırlı proje konusunda kapısını çalsak, bizden desteğini esirgemiyor. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze kıymetli katkıları için teşekkür ediyorum. İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz, eğitim çalışanı kardeşlerimize de emekleri için hassaten teşekkür ediyorum.” 


  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli