“Kentsel Dönüşüm” Belediye uhdesinde yapılmalı

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, İmaret Camii ve Mısri Camii etrafında yapılması planlanan “Kentsel Dönüşüm’ün” yeniden Afyonkarahisar Belediyesinin uhdesinde yapılması gerektiğine dikkat çekti.

SİYASET 23.10.2020 20:18:00 0
“Kentsel Dönüşüm” Belediye uhdesinde yapılmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı AFSİAD üyelerini ziyaret etti.

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Kadir Sayın ve yönetim kurulu üyelerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan CHP Milletvekili Burcu Köksal ve İl Başkanı Yalçın Görgöz işadamlarının sorunlarını dinledi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Görgöz, şunları söyledi: “CHP Afyonkarahisar Milletvekili, il, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimizle birlikte AFSİAD başkanı ve yönetimine ziyarette bulunduk.

Ülkemizde ve ilimizde iş insanlarının yaşadığı sorunlar, önündeki engeller ve çözüm yollarını görüştük.

Yatırım yapmak, istihdam sağlamak isteyen işadamlarımızın önündeki bürokratik engellerin kaldırılması ve TBMM de hazırlanacak teşvik edici yasalarla yatırımcıya yardımcı olunması gerektiğini belirttik.

İlimizde yapılması planlanan “Kentsel Dönüşüm’ün” yeniden Afyonkarahisar Belediyesinin uhdesinde yapılması gerektiğine dikkat çektik.

Çevre Bakanlığı’na devredilen Kentsel Dönüşüm projesinin TOKİ’ye yaptırılmasının, Afyon esnafına, yerli müteahhit firmalara, her şeyden önce de nasıl yapılacağından haberi dahi olmayan ev ve arsa sahiplerine hiçbir yararı olmayacağı gibi fazlasıyla zararı olacağını belirttik.

Bu ülke hepimizin, hep beraber doğru atacağımız adımlarla ülkemizi ve Afyon’umuzu kalkındıracağız.

AFSİAD başkanlığına yeni seçilen sayın Kadir Sayın ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”