• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Kılıçdaroğlu’na ‘gidiyor gitmekte olan’ diyeceğiz

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, “Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Geliyor gelmekte olan’ diyordu. Bizde ‘Gidiyor gitmekte olan’ diyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

SİYASET 26.05.2023 01:48:00 0
Kılıçdaroğlu’na ‘gidiyor gitmekte olan’ diyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sandık görevlileri ile yemekte bir araya geldi. Taytak, Bizim arkamızda Amerika yok, Avrupa Birliği yok, FETÖ yok. Gökte Allah, yerde siz varsınız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar yanındayız. Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Geliyor gelmekte olan’ diyordu. Bizde ‘Gidiyor gitmekte olan’ diyeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı, seçim günü sandık başlarında görev yapan vatandaşlarla akşam yemeğinde bir araya geldi. Programa Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve ilçe yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler ve çok sayıda sandık görevlisi katıldı. Programda konuşan Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, 14 Mayıs tarihinde yapılan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin oylarına sahip çıkan sandık görevlilerine teşekkür ederek, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yine oylara sahip çıkmalarını istedi.

“ŞANLA, ŞEREFLE CUMHUR İTTİFAKINI MECLİSE GÖNDERDİNİZ”

Sandık görevlilerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Milletvekili Mehmet Taytak, ”14 Mayıs’ta Milliyetçi Hareket Partisinin oylarına ve sandığa namusu gibi sahip çıkan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Seçimler öncesinde hep birlikte omuz omuza çalıştık ve cumhur ittifakı olarak 323 milletvekili ile mecliste güçlü bir şekilde yer aldık. Yani milletvekili seçimlerini cumhur ittifakı kazandı. Şimdi ikinci turdayız. 14 Mayıs’ta Türkiye’de kaos yaratmak isteyen, PKK’lı ve FETÖ’cü hainlere onların meclisteki sesi olan HDP’ye, onların ağabeyliğini yapan CHP’ye, onların yancılığını yapan DEVA’ya, Gelecek Partisi’ne, SP’ye ve İYİ Parti’ye müsaade etmediniz. Şanla, şerefle cumhur ittifakını meclise gönderdiniz. Sayın cumhurbaşkanımızı da ciddi bir oyla % 49.52 ile yine cumhurbaşkanı seçtiniz. Sistem nedeniyle ikinci tura kaldı”

BİZDE ‘GİDİYOR GİTMEKTE OLAN’ DİYECEĞİZ

Taytak, “İkinci tur öncesi dün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ortaya çıktı. 2 ay önce bu ülkenin güvenlik sorunu Kemal Kılıçdaroğlu diyen ve nerede durduğunu bilmeyen Ümit Özdağ’a inanıp ta bir kişi oy verir mi? Vermez. Bizim onlara zaten ihtiyacımız yok. Bizim ihtiyacımız milletimiz, sizlersiniz. Bizim arkamızda Amerika yok, Avrupa Birliği yok, FETÖ yok. Gökte Allah, yerde siz varsınız. Bu millete kimse boyun eğdiremez ve diz çöktüremez. Bizde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar yanındayız. Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Geliyor gelmekte olan’ diyordu. Bizde ‘Gidiyor gitmekte olan’ diyeceğiz” 

“CUMHURBAŞKANIMIZ YÜKSEK BİR OY ORANI İLE YENİDEN SEÇİLECEKTİR”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, “İnsanlar iffetini ve namusunu çok güvendikleri insanlara emanet edebilirler. Bizler sizlere Milliyetçi Hareket Partisinin sandıklarını emanet ettik ki, sizler bizler için en güvenilir insanlarsınız. Cumhur ittifakı meclis çoğunluğuna kazanarak bir zafer elde etmiştir. Ama sayın cumhurbaşkanımız çok az bir oyla 2. tura kalmıştır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak sayın genel başkanımızın talimatları ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin ikinci turda yüksek bir oy oranı ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde sandıklarımıza sahip çıkmalıyız” 

BAŞKAN ZEYBEK SANDIK GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “14 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde sandığa sahip çıkan cumhur ittifakı sandık görevlilerine teşekkür ediyorum. 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimeler sıradan bir cumhurbaşkanlığı seçimi değildir. Sayın Devlet Bahçeli Beyi ifade ettiği gibi, ‘Ülkenin beka sorunu, söz konusu vatansa gerisi teferruattır.’ İnşallah 28 Mayıs’ta Cumhur İttifakı olarak sandıklara sahip çıkarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin ikinci turda çok daha fazla oy farkı ile yeniden cumhurbaşkanı seçilecektir.”


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli