• BIST 100

    9771,16%-1,67
  • DOLAR

    33,97% 0,11
  • EURO

    37,62% -0,39
  • GRAM ALTIN

    2725,00% -0,77
  • Ç. ALTIN

    4472,67% 0,18

Kötü niyetli, yakışıksız haber!

Yerel bir gazetede hadsizce, sırf rencide etmek amacıyla yapılan habere yanıt veren vatandaşlar; “Böyle son derece kötü niyetli, yakışıksız bir yorumla bu ortamın haberleştirilmesi gazeteye yakışmadı” dediler.

SİYASET 23.07.2024 19:35:00 0
Kötü niyetli, yakışıksız haber!

Yerel bir gazetede dün; AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin’i rencide etmek, İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun’a da yaranma çabasıyla yapılan haber kamuoyunda tepkiyle karşılandı 

Yerel gazetede; “AFSÜ’de Temel Atma Töreninde Çok Konuşulacak Had Bildirme Olayı…” başlığıyla AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin’i rencide etme çabasıyla yapılan habere yanıt geldi. 

Afyon Manşet Haber muhabirlerinin ulaşarak konunun doğruluğunu sorduğu, tören sırasında orada bulunan vatandaşlar şunları söyledi: “Turgay Şahin, hayırsever işadamlarının dışarıda kaldığını fark edince hemen Yavuz Kocaşaban’ın yanına, gitti. Koluna girerek Vali Hanım'ın yanına getirdi.

Açılış için buton başına davet edilen protokol mensupları yerini alınca bu hayrı gerçekleştiren hayırsever işadamı Yavuz Kocaşaban'ın dışarıda kaldığını görerek onun yanına gitti ve onu Sayın Valimizin yanına getirdi.  O tesislerin yapılmasında büyük katkısı olan hayırsever iş adamları adeta dışlanmış ya da önemsenmiyormuş gibi kenarda kalmıştı. Töreni izleyenler fark edecektir ki iki sefer Yavuz Kocaşaban ve diğer hayırsever arkadaşı ön plana taşımak için Turgay Şahin hamle yaptı. Ama böyle son derece kötü niyetli, yakışıksız bir yorumla bu ortamın haberleştirilmesi yakışmadı. Biz, dışarıdan bu ince davranışı görerek takdir ederken, sonrasındaki haberden dolayı çok üzüldük. Keşke sıra kapma telaşındaki vekilimiz bunu fark etseydi. Ancak gördük ki, tek dertleri öne çıkmak ve kendilerini reklam etmekmiş. Bu hengamede, bir yanlışı düzelten, hayırsever işadamının gönlünü alma nezaketini gösteren Turgay Şahin'in bu hareketi kimseden takdir görmediği gibi, üstelik böylesi yanlış bir haberin, bir çarpıtmanın malzemesi oldu.


  • Pazar 27.9 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.5 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Salı 29.7 ° / 16.8 ° Güneşli