• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Küçük yürekli koca adam!

Yaklaşık bir haftadır okulun küçük kantininde arkadaşlarına satış yapan Mehmet Takmak isimli öğrenci, elde edilen geliri depremzedelere bağışlıyor.

EĞİTİM 4.03.2023 01:02:00 0
Küçük yürekli koca adam!

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, okul ziyaretleri çerçevesinde Beyyazı İlkokulu'nda 1-B sınıfında öğrenim gören Mehmet Takmak’ın depremzedeler için yapmış olduğu anlamlı kampanya için teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Sünnetci, Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş ve Şube Müdürü Sezai Keklicek ile birlikte Beyyazı İlkokulunu ziyaret etti. İdarecilerinden okul hakkında bilgi alan İl Müdürü Sünnetci, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin ders içi etkinliklerine katılarak onlarla sohbet etti. Ziyaret sırasında 1-B sınıfında öğrenim gören Mehmet Takmak’ın depremzedeler için 1 haftadır yapmış olduğu anlamlı kampanya ya destek verdi.

GELİRİNİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLIYOR

İlkokul öğrencisi Mehmet Takmak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara gelirini bağışlamak için okulunda arkadaşlarına meyve suyu ve kek satışına başladı. Babasının okulda arkadaşlarına meyve suyu ve kek satarak elde edeceği paraları, depremzedelere bağışlayabileceğini ve bunu yapması durumunda kendisinin destek verebileceği Mehmet'e önerdi. Babasının teklifini kabul eden Mehmet, durumu sınıf öğretmeni Halil Yağıcı'ya iletti. Öğretmeni ve okul idaresinin uygun görmesiyle birlikte Mehmet'e okul girişinde arkadaşlarına meyve suyu ve kek satması için küçük bir kantin oluşturuldu. Yaklaşık bir haftadır bu küçük kantinde arkadaşlarına satış yapan Mehmet, yaklaşık 600 lira gelir elde ederken de arkadaşların da gönlünü kazandı.

KÜÇÜK YÜREKLİ KOCA DEV ADAM MEHMET'İ TEBRİK EDİYORUZ

Minik öğrencinin kantininden alışveriş yapan Müdür Sünnetci, Mehmet'in kendisinin küçük olsa da yüreğinin çok büyük olduğunu söyledi. İlkokul 1. sınıf öğrencisinin projesini takdir ettiğini dile getiren Sünnetci, şöyle konuştu: "Mehmet, burada öğrenci arkadaşlarına, öğretmenlerine ve velilere meyve suyu ile kek satışı yapıyor. Buradan elde edilen bütün gelirler de depremzedelere bağışlanmak üzere AFAD hesabına yatırılacak. Küçük yürekli koca dev adam Mehmet'i tebrik ediyoruz. Biz, her zaman 'Türk milleti olarak 7'sinden 70'ine beraberiz' diyoruz. İşte, 7'si burada, 70'si de sonsuz inşallah."

MÜDÜR SÜNNETCİ, BAŞKAN ALTINTAŞ’I ZİYARET ETTİ

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci daha sonra Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek belediyedeki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında fikir alış verişinde bulundular.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli