• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Kumbaradaki harçlıklarını hastaneye bağışladılar

Vali Gökmen Çiçek, Şuhut Devlet Hastanesine bağış yoluyla alınan tıbbi cihazlar için düzenlenen plaket törenine katıldı.

SAĞLIK 25.02.2021 21:07:00 0
Kumbaradaki harçlıklarını hastaneye bağışladılar

Şuhut Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından, hastaneye tıbbi cihaz yardımlarında bulunan hayırseverler için düzenlenen Plaket Takdim Törenine Vali Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Kaymakam Erkan Kaçmaz, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz ve Şuhut Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erkan Yıldız, Şuhut Gönüllüleri Platformu Kurucusu Barbaros Kılınçkaya, hayırseverler ve diğer ilgililer katıldı.

Şuhut Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erkan Yıldız ile Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un konuşmalarının ardından Vali Gökmen Çiçek söz aldı.

SAĞLIK ADINA YAPILAN HER ATILIMIN ARKASINDAYIZ

Törende konuşan ve hayırseverlerin desteklerinin önemine değinen Vali Gökmen Çiçek: “Güzel bir günde Şuhut’un güzel insanlarıyla buluşup dertleşme imkânı bulduğum için çok mutluyum. Verimli topraklara sahip bu diyarda yetişen insanlar iyi insanlar, hoş görülü, yardımsever insanlar. Yaklaşık bir senedir yaşadığımız zorlu pandemi günleri bizlere her şeyin başının sağlık olduğunu bir kez daha hatırlattı. Sağlık alanına yapılan yatırımlar, bağışlar, destekler en değerli, en güzel, en yararlı yardımlardır. Sağlık adına yapılan her atılımın arkasındayız. Hastaneye Tıbbi Cihaz Alımı için öncülük yapan Şuhut Gönüllüleri Platformuna destek veren hayırseverlerimize anlamlı destekleri için teşekkür ederim. Özellikle kumbaralarındaki harçlıklarını bu değerli bağış kampanyasına bağışlayan kendileri küçük yürekleri büyük kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun var olun” dedi. Program hayırseverlere plaket takdiminin ardından sona erdi.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli